Citroen C5 - czy to dobry wybór?

14 Cze 2008, 22:10

Witam wszystkich użytkowników forum mam takie pytanko wlasnie zastanawiam sie nad kupnem nowego auta i wpadlm wlasnie citroen c5 z2001 roku czy to jest dobry wybór czy mam sobie odpuścić i p[oszukac czegos innego
damianos0
Nowicjusz

15 Cze 2008, 21:28

to ma być nowy czy używany ?? a moze nowy ale używany ?? Powiem tak Warto kupić C5, ten samochód jest bardzo nie zawodny(przynajmniej ja sie z takimi spotkałem) ładnie wygląd, aktywne zawieszenie oraz jest bardzo przestronny w szczególności w kombi.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

16 Wrz 2010, 12:58

Świeta racjaXd
glow
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

16 Wrz 2010, 13:42

Puchacz napisał(a):to ma być nowy czy używany ?? a moze nowy ale używany ?? Powiem tak Warto kupić C5, ten samochód jest bardzo nie zawodny(przynajmniej ja sie z takimi spotkałem) ładnie wygląd, aktywne zawieszenie oraz jest bardzo przestronny w szczególności w kombi.
[youtube]

Trzeba tylko zwrócić uwagę, bo przed liftem nie wszystkie miały hydropneumatyczne zawieszenia, a bez niego to auto traci sporo na swojej wyjątkowości.[/youtube]
Button
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak działa układ chłodzenia w samochodzie?
    Układ chłodzenia w samochodzie ma za zadanie utrzymać silnik przy optymalnej temperaturze pracy tak aby zapobiec jego przegrzaniu. Z czego składa się układ chłodzenia w samochodzie? - pompa wody, - termostat - czujnik temperatury ...