Witam, od jakiegoś czasu poszukuję dla siebie kombi. Wybieram między C5 (roczniki od 2009, zwykłe zawieszenie) lub Volvo V50 również podobny rocznik. Rozglądałem się do tej pory za dieslem 2.0 (w obu samochodach). I teraz pytanie - czy warto się rozglądać za tymi samochodami czy jednak na coś innego zwrócić uwagę? Budżet 20 000 zł. I też kwestia czy szukać w Polsce czy lepiej sprowadzić np. z Niemiec?
Może i różne, ale w obu czułem się komfortowo. I pojemność bagażników większa niż w moim dotychczasowym aucie co mi odpowiada. Teoretycznie C5 można bardziej równać z V70, ale one trzymają cenę i za 20 000 raczej nie ma szans kupić dobry egzemplarz.
Ale w sensie co, że beznadziejne samochody sobie upatrzyłem? Pytam bo teoretycznie w Niemczech jest większa szansa znaleźć samochód w lepszym stanie (w sensie serwisowany)
W De znajdziesz auta w lepszym stanie ale budżet nie rokuje na spektakularne powodzenie. Do tego C5 jest zwykły złom do którego układa się historyjki jak już Cytrynka nie jest gówniana. Zazwyczaj sen kończy się przy pierwszych naprawach chociażby przednich wycieraczek. Volvo niby ok.ale jest to auto podchodzące cenowo w naprawach pod auta premium a tu znowu budżet mierny.
Elektryczny samochód dostawczy: koncepcyjny e-Co-Motion Marka Volkswagen Samochody Użytkowe zaprezentuje podczas tegorocznego Genewskiego Salonu Samochodowego koncepcyjnego Transportera e-Co-Motion. Samochód ten łączy w sobie cechy, które zdają się wykluczać: jest ...
Toyota GT86 nowej generacji już w 2019 roku Toyota potwierdziła, że pracuje nad drugą generacją swojego sportowego coupe. Jego premiery możemy się spodziewać na przełomie 2018 i 2019 roku. Tylnonapędowe coupe Toyoty o mocy 200 KM powstało z myślą o fanach szybkiej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.