Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja myślę że powinieneś liczyć się z kosztami około 32-33tyś. zł za 2011 rok żeby kupić w miarę ciekawy i dobrze utrzymany egzemplarz.kondzio.k1 napisał(a):Rozbierzność w tym modelu jest dosyć spora, także ile według was trzeba mieć na dobry egemplarz 2.0 163km automat kombiak?
Tym akurat bym się nie sugerował, oczywiście mniejszy oryginalny przebieg będzie lepszym wyborem ale może się trafić auto z przebiegiem 300tyś. w dobrym stanie.kondzio.k1 napisał(a):Mechanik mi doradził aby szukać albo z przebiegiem 150tyś albo 300tyś
Generalnie wszystkie ogłoszenia to loteria i nigdy nie sprawdzisz w 100% samochodu który kupujesz ponieważ nie ma takiej możliwości. Musisz sugerować się chęcią współpracy sprzedającego czyli bez problemu udostępnia ci numer VIN, pozwala sprawdzić auto np. na najbliższej stacji diagnostycznej, okazuje wszystkie dokumenty wraz z historią serwisową i zna przeszłość auta.kondzio.k1 napisał(a):Czym mam się sugerować szukając dobrych ogłoszeń czy to loteria?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki CITROEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne CITROEN