Chcę zamontować sobie lotkę na klapę bagażnika w mojej Xsarze Coupe, ale nie wiem jaki powinien być materiał z której jest ona wykonana by była mocna ale jak najlżejsza (silnik 1.6i 88KM a już felgi aluminiowe dojechały i opony 205/50 więc to się toczy a nie jedzie), mam do wyboru dwie sztuki...pomożecie?
Jazda po śniegu w górach - znak C-18 Planując wyprawę w góry, konieczne jest odpowiednie przygotowanie na wszelkie warunki atmosferyczne. W przypadku zauważenia znaku C-18 przy pokrytej śniegiem trasie, który nakazuje stosowanie łańcuchów ...
Toyota RAV4 Hybrid AWD-i - średniej wielkości SUV Toyota RAV4 jest średniej wielkości SUV-em, zbudowanym na większej od GA-C platformie GA-K. Hybrydowy napęd na 4 koła z silnikiem 2,5 l dostarcza 222 KM mocy i rozpędza auto do setki w 8,1 s. Według pomiaru WLTP RAV4 w tej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.