Citroen Xsara Opinie

24 Mar 2009, 14:57

Poszukuje autka gdzies do 8 tys (pisałem wczesniej temat jakie autko wybrac) i bardzo mi sie spodobał Citroen Xsara. Jestem ciekaw jakie są opinie na temat tego samochodu!? \
Przykład:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdrawiam
barney19877
Nowicjusz

24 Mar 2009, 15:54

Jak na Citroena ,to nie najgorszy samochód...ale w porównaniu z konkurencją to trochę odstaje. Za to można kupic w miarę młode auto jeśli to Citroen. :wink:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

24 Mar 2009, 17:03

Ale to 2000 rok to chyba dobry jak za te pieniądze. Jak patrzyłem w rocznikach kupisz :Lanosa, Seicento lub inne shity :) To co innego w miare młodego znajde
barney19877
Nowicjusz

24 Mar 2009, 20:18

Niewiele...w tych rocznikach to tylko francuzy i korea...no i Punto II.
Coś jakościowo lepszego będzie starsze na roczniku. Jak masz tę cytrynę na celowniku i jest ok.,to czemu jej nie kupic..?
Tak jak powiedziałem Xsara nie jest zła. :P
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

25 Mar 2009, 09:05

Cytryny nie są takie złe jak plota głosi. Jeśli podoba ci się wizualnie i jest w dobrym stanie to bierz.
Z FARTEM
mcj
Początkujący

Miejscowość: bydgoszcz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

MITSUBISHI Concept GR-HEV pickup z napędem hybrydowym
    Od początku prac badawczo-rozwojowych nad elektrycznymi rozwiązaniami transportowymi w 1966 roku działania firmy Mitsubishi Motors Corporation wynikały z przekonania, że pojazdy z napędem elektrycznym powinny z czasem stanowić ...
    BMW Concept X6 2007
    BMW Concept X6 ten przedprodukcyjny samochód koncepcyjny jest pierwszym na świecie autem typu SAC (Sports Activity Coupé). Koncept prezentuje wizję BMW scalającą cechy modeli BMW X z atrybutami typowymi dla ...