Witam serdecznie!
Mam mały problem: coś mi stuka w samochodzie i nie wiem co, na pewno to nie jest poduszka pod silnikiem i tak mi się zdaje że to jest poduszka pod skrzynią, ale nie wiem na 100%. Proszę o pomoc!!
dziękuje i pozdrawiam
Tak na prawdę to i tak czeka cię kanał w warsztacie i tak... Tam dopiero się stwierdzi albo wykluczy przyczynę stuków. Do tego czasu nie kupuj żadnych części,bo możesz wydac pieniądze niepotrzebnie.
Nowe systemy bezpieczeństwa od Volvo W pełni zautomatyzowana jazda w korku, ograniczenie kolizji na skrzyżowaniach oraz redukcja do zera kolizji z udziałem zwierząt – to najnowsze projekty w dziedzinie bezpieczeństwa, nad którymi pracuje Volvo. ...
Poradnik iParts.pl. Co należy robić z oponami letnimi po sezonie? Standardowo z opon letnich korzystamy przez tych kilka ciepłych miesięcy, kiedy to średnia temperatura dobowa przekracza 7-8℃. Co jednak, gdy temperatura zaczyna spadać? Kiedy nadchodzi jesień i wszelkie znaki na niebie i ...
to na pewno nie jest praca diesla, bo stuka wtedy gdy trochę dodam gazu, zwłaszcza jak jadę gdzieś pod górę i są trochę większe obroty, wtedy stuka dosyć ostro, a tak to nie słychać
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.