Proszę o porady który z tych samochodów wybrać. Mam do wydania do 15tyś zł. Chodzi mi o autko w miarę niezawodne i wygodne. Z góry wielkie dzięki za pomoc
Moim zdaniem Civic jest jednak samochodem bardziej popularnym niż Xsara... Więc coś musi w nim być poza wyglądem Jak poszukasz trochę na tym forum to znajdziesz dużo przychylnych komentarzy na temat Civic.
Sorki soleQ, ale najlepszych aut na świecie się już nie produkuje od połowy lat '70 i nie były one japońskie Ale te obecnie produkowane przez skośnookich kolegów z manią nadgodzin są naprawdę dobre!
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Mazda CX-5 - zwiększenie produkcji Mazda Motor Corporation poinformowała o planach zwiększenia produkcji Mazdy CX -5 z 200 000 do 240 000 egzemplarzy rocznie, dzięki uruchomieniu linii produkcyjnej tego modelu także w Zakładzie Ujina nr 1, obok Zakładu Ujina ...
Zdecydowałem się na Civica. Rocznik 97/98 cena około 13tys. I mam w związku z tym pytanie: około ilu wyniosą mnie opłaty za autko sprowadzane włącznie z zarejestrowaniem itd.(bez ubezpieczenia)?? Z góry wielkie dzięki za pomoc
Civi jest mniej zawodny ale jesli chodiz o samochód rodzinny to Xara bo jak dla mnie jest troszke wieksza, ale ta niezaodnośc to juz nie to co w hondzie chociaz da sie przezyć.Sam dzisaj ogladalem Xantie w fajnej cenie dla kolegii więc tez mozna wziąść Xare.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.