milan240 napisał(a):to juz sam w koncu nie wiem niektorzy pisza ze za 5 tys kupie napewno dobry egzemplarz a niektorzy ze nie da rady. czym sie sugerujecie piszac tak ...?? od czego jest to zalezne . czym sie bedzie roznila ta za 5 od ta za 6,5 ??
Tylko oględziny i testy na żywo, rozwiążą po części sprawę. Z ogłoszeń, to możesz sobie wybrać co najwyżej wersję silnikową i kolor samochodu, ewentualnie miejsce zamieszkania sprzedającego, aby nie tłuc zbędnych kilometrów.
Nawet po kupnie, dopiero po kilku miesiącach okaże się, czy dobrze trafiłeś, więc to nie takie łatwe wskazać TEGO JEDYNEGO na podstawie internetowych aukcji.
Pierwszy ma wypucowane pod maską, ciekawe po co...
VTEC (a szczególnie ten 140 KM) do 5000 zł... no nie wiem, to może być pułapka.
Ten cudak z lambo dorsami, jak dla mnie sugeruje, że użytkował go jakiś wściekły strit rejser. Poza tym, instalacja takich drzwi, to kwota około 2000-3000 zł (raczej profesjonalny kit), do tego gwintowane zawieszenie, więc wychodzi, że sam samochód wart jest z 2000 zł.
Co do reszty, to chyba nie wiele można powiedzieć, ta za 4000 zł prezentuje się podobnie jak ta za 5900 zł, więc jedyna opcja, to podjechać i sprawdzić na żywo. Ale te trzy ostatnie wydają mi się ciekawe, poza tym nie skażone żadnym tuningiem (nawet wydechy oryginalne).