REKLAMA
jak mozna porownywac silnik 2-l z 1,5l..?
albo klase Srednia Audi z klasa Compact...?
moze bedziemy tu stawiac obok siebie rowerek Bobo z rowerem Krolaka pt hurican..??
------------------------------------------------------------------------------------
jesli silnik Hondy ma z 1,5l 90 KM a Audi 115..- z 2,l? to tyllko daje to swiadectwo tandecie nemeckiej!
Ale pomijajac roznice klas- najwazniejsze jest to,iz honda od poczatku jej produkcji do 2005 r miala zawsze niezalezne zawieszewnie obu osi! i to wysokiej klasy bo na podwojnych whaczach!
nATOmiast oba szwanckie wyroby to przeciez sztywna laga z tylu do roku 96!
zatem nie tylko brak komfortu jazdy jak i co wazniejsze bardzo zle trzymanie sie drogi!
Przypadkiem moja zona miala tak wlasnie hodne 1,5l z 92 r- wiec to chyba to samo.Rozbilem ja ja w roku 96 i zaraz kupilismy subaru Impreza za otrzymane z ubezpieczenia pieniadze- 9tys$/jako down payment -polowe prawie ceny za znacznie lepszy i lep[iej wyposazony standardowo pojazd do tego boxer 2,2l i AWD- co najwzniejsze! gdy nowa kosztowala 10500$!
palila po Higdwayu nie wiecej jak 40 mpg a w jezdzie miejskiej nigdy wiecej niz 35mpg!
Oczywiscie byl to najprostszy najtanszy model DX i mial jedynie AC w standardzie i AT transmisje- pzrez co az tyle kosztowala ( wiecej o 1200$ od takiej samej z M!One jeszcze nie mialy wtedy w USA V-TEC.
Oczywiscie dryblas syn 190cm musial sie tam skladac a i mnie nie bylo wygodnie choc mam znacznie mniej wzrostu bo zaledwie 186cm
ale juz nowe hondy maja lepiej wygospodarowane wnetrze i jest nieco wygodniej!V Golf jest rownie ciasny !
Audi o klase wieksza,czyli odpowiednik Hondy accord- - da sie juz w to wsiadac-ale sztywna laga z tylu..?? to conajmniej niebezpieczne i chamskie zacofanie!!w realcji do takiej malenkiej hondy!
Burus