szybki napisał(a):Co Ty możesz stwierdzić po tym filmiku?
Link do kanału ci wrzuciłem a nie do filmiku.
szybki napisał(a):Do tego mylisz pewnie fakty tu było auto za 170k.pln., do tego jak wyglądała weryfikacja ? Odpalanie i latanie z kamerką pod maską hmmm zajebista weryfikacja.
Weź mi daj link gdzie ty tam jakiś filmik "z weryfikacją" widziałeś
Bo mi kiedy tylko cokolwiek się od nich wyświetli to jest tam kilka luźnych słów o aucie a nie oględziny.
E: tobie w tym momencie o to niebieskie kałdi chodziło? Przecież ten film jest z odbioru auta, z oględzin jest 30s przebitki. Ty uważasz, że to były ich całe oględziny? Każda taka firma nagrywa klientowi takie krótkie filmiki z tego jak się auto prezentuje
szybki napisał(a):Kolejny temat nie wiem ile kosztują te auta w PL ale też nie wiemy jak była załatwiona kwestia papierów a miało być tak transparentnie niestety nie wytłumaczę Ci na forum czemu temat skrzętnie pominięto
Faktura na dane klienta i klient sam robi przelew. Chcesz to ci go przytargają pod dom, chcesz sam odebrać to odbierasz. Nic w tym dziwnego, te auta w większości trafiają do działalności gospodarczych, vat marza od polskiego handlarza nie jest klientowi potrzebna.
szybki napisał(a):niestety nie wytłumaczę Ci na forum czemu temat skrzętnie pominięto, a prowizja od zakupu ile wynosiła ? A co z pustymi przebiegami ?
Oni świadczą usługę a nie pośredniczą w sprzedaży.
szybki napisał(a):Nie jest to żadne wyszukiwanie perełki i oferowanie jej w PL.
A ktoś twierdził, że jest? To najczęściej klient sam wyszukuje sobie ogłoszenia i po konsultacji z nimi wybierają te, które wydają się najsensowniejsze.
szybki napisał(a):I tu pół biedy że przepłacisz 20k-30k.pln za takie auto bo samo w sobie jest drogie ale co ma powiedzieć ktoś kto szuka auta za 40-50-60-70k.pln.
Jak masz 40-50k to nie robisz z siebie błazna i nie szukasz samochodu po całej europie.
szybki napisał(a):Potem takie przepłacanie wychodzi tak że chcesz sprzedać samochód i nagle i tak masz sprowadzańca wartego tyle ile rynek podyktuje.
A jakie to ma znaczenie? Ktoś szuka auta w konkretnej konfiguracji, idealnym stanie itd, za fanaberie się płaci, każdy jest tego świadomy.
szybki napisał(a):i to jak widać było na filmiku "jak wnikliwie" oraz przepłaca się jak "Cygan za matkę"
Jakbym swojego 90-letniego dziadka słyszał, jak coś w tv zobaczy to "na pewno tak było"