Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
panaroma napisał(a):czy Waszym zdaniem jest to dobra oferta
panaroma napisał(a):egzemplarz warty pokonania 400km w celu sorawdzenia?
Dla mnie też ale te wszystkie ceny ostatnio jakieś abstrakcyjne.franccc napisał(a):Dla mnie 65k za 10 letniego kompakta to abstrakcja.
franccc napisał(a):Weź sobie ogarnij jakieś autotesto czy coś podobnego. Nie ma sensu targać 400km i tracić pół dnia
takich aut jest na pęczki, szukać bliżej jechać do SKP itd a nie 400 km no chyba, że szukamy jakiegoś klasyka super.panaroma napisał(a):Witam Chce jechać oglądać tego Civica https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/h ... GXEIm.html
Trevor napisał(a):A z tą wiedzą to tez można się uśmiać, jaką ma wiedzę jakiś gość zatrudniony na zlecenie w Autostesto, który podepnie komputerek i zrobi fotki? To jest jakiś wykwalifikowany mechanik czy konstruktor samochodów czy wykładowca z politechniki?
Trevor napisał(a):jechać do SKP
franccc napisał(a):Trevorek, na pewno wiesz, że rzeczoznawca samochodowy to tytuł wymagający wiedzy, doświadczenia motoryzacyjnego, zdania państwowego egzaminu pisemnego, ustnego i uzyskania wpisu na listę rzeczoznawców, który możesz znaleźć na stronie ministerstwa infrastruktury. Ba, temat rzeczoznawców samochodowych jest również ujęty w ustawie prawo o ruchu drogowym.
panaroma napisał(a):Wielokrotnie przy dopytywanie o stan podwozia prosiłem o zdjęcia.Do dziś nikt nie wysłał. Albo nie ma co pokazywać, albo nie chce się schylić czy brak kanału. Tylko słowny opis jak to wygląda.
Trevor napisał(a):Wszystko fajnie tylko chyba zapominasz że mówimy o jakieś tam firmie Autotesto a nie o Sądach czy innych powaznych instytucjach
Trevor napisał(a):Taki rzeczoznawca nie pochańbi się praca dla jakieś tam firemki. Prędzej swoją działalność założy.
Także dowiedz się u źródła jacy ludzie pracują w autotesto, którymi Ty nazywasz "rzeczoznawcami"
Trevor napisał(a):Widać że chwytasz chłam marketingowy jak rybka haczyk, bo kolorowe napisy. Tak jak ten człowiek sprawdzi auto, szczególnie w podstawowych pakietach - to tyle samo albo więcej sprawdzą Ci na SKP albo w jakimś lepszym serwisie niezależnym.
franccc napisał(a):Daj sobie spokój, na skp to możesz jechać golfem iv, gdzie liczy się wyłącznie to czy nie rozpadnie się w pół a nie autem za kilkadziesiąt tysięcy, gdzie na jego wartość wpływa każdy szczegół. Mietek na skp co nie zauważa pękniętej sprężyny nie oceni ci sensownosci zakupu auta napakowanego elektroniką gdzie każdy szczegół wpływa na realną wartość.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki HONDA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne HONDA