witam. Mam prosbe, poprosze o pomoc w decyzji wyboru auta. Mam gola 2 92' z silnikiem 2.0 9A. troche kasy poszło w niego ale myśle nad zmiana na honde civic v generacji hatchback, najlepiej z silnikiem 1.6 vtec. co myslicie o tym? zamieniac? no i jak ktos zna to prosze napisac zalety i wady civic-ów. lub ewentualnie inne propozycje.
z góry dzięki pozdrawiam
Ja bym zmieniał - nawet bym sie nie zastanawiał
Honda V w porównaniu z golfem II ma "wspołczesna" stylistyke, jest autem dynamicznym i mało awaryjnym a motor, o którym piszesz podobno naprawdę nieźle wymiata...
no silnik daje rade i teraz kupujac inne autko no... nie może mieć mniej niż 100km, a w civicach 1.6 vtec by mi odpowiadal. no i autko stylistcznie wygląda lepiej. choć nie narzekam bo golfik to pierwsze auto i z tymi konikami niezle sie bryka.
Jako zaleta to na pewno silnik ,bezawaryjność i części (tak jak w VW) Największą wadą Civiców to rdzewiejące nadkola.Warto na to zwrócić uwagę przy zakupie.
Największy rozpraszacz kierowcy? Jazda na zderzaku Co najbardziej rozprasza kierowców podczas jazdy? Brytyjscy kierowcy twierdzą, że jest to widoczny we wstecznym lusterku samochód, który jedzie zbyt blisko nich. Jazda na zderzaku to problem również ...
[C] Civic VI 1,5 / Elantra 1,6 / Carisma 1,6 / 45 1,6 / Octavia I 1,6 Podstawowe kryteria zestawienia: - liftback segmentu C - silnik benzynowy o mocy ok. 100KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2001r. Wytypowane modele do zestawienia: - Honda Civic VI 1,5 - 114KM - Hyundai ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.