04 Mar 2018, 09:37
Witam. Za jakis czas chciałbym sprzedać moje autko i zamienić na cos większego. Civica vi liftback (1.4 90km) zakupiłem we wrześniu i sluzy jako dojazd do szkoły, która się niedługo kończy i będę chciał go pożegnać. Kupiłem go za 3.4k od znajomego i włożyłem prawie 1.5 także cale auto kosztowało mnie 5k i myślę sobie ze chyba trochę za duzo ale to juz nie ważne. W aucie wymieniłem wszystko co trzeba bylo wymienić: rozrząd tarcze+klocki łącznik stabilizatora sworzen wachacza końcówki drążka tuleja wachacza przewody i świece zapłonowe olej z filtrem, zakupiłem kola zimowe, polos (na uzywana) filtr lpg poduszki mcpersona filtr powietrza rezystor nawiewu pasek alternatora i bodazje wspomagania - jak widać trochę tego jest (sory za brak przecinkow ale z telefonu trochę ciężko). Poprzedni właściciel zaś: akumulator(jeszcze na gwarancji) amortyzator tył i wachacz gorny.Auto z lpg zalozonyn w 2004r, w 2014 nowa butla a wcześniej nowy parownik, na gazie cyka bardzo dobrze, spalanie 9-10l na 100km. Civic nigdy nie zawiódł, do samej szkoły dziennie 40km. Auto ladne blacharsko tym bardziej jak na hondę, ani grama rdzy na nadwoziu a pod spodem jest całkiem niezle.. Przesyłam zdjęcia. Myślę ze chciałbym za niego wziąść chociaż 4k ale nwm czy to możliwe choć astry g dopiero sensowne zaczynają sie od tej polki cenowej. Honda bez abs ani klimatyzacji, elektryka lusterka i szyby przód. Garazowana kazdej nocy. Pozdrawiam.
Ps. Teraz wypolerowalem lampy
Ostatnio edytowany przez
MotoLove 04 Mar 2018, 11:21, edytowano w sumie 6 razy