Odpowiedziałem na to. To są inne silniki z Hondy poprzedniej generacji. Pytałem, czy one są aż tak porównywalne, bo się nie znam.jiGsaw napisał(a):Wklejałem również testy niezależne z których jednoznacznie wynika, że wersja 125 km przyspieszy do setki około sekundę szybciej
Ja bazowałem na tych filmach. Tak, są nieoficjalne, może i średnio miarodajne, ale widziałem po 3 na każdy silnik i do 100km/h jest naprawdę porównywalnie. Może to i śmieszne, bo wiele czynników na to idzie, ale jakiś tam pogląd to daje. Nie twierdzę, że potem 125 nie zaczyna odjeżdżać, bo jednak moc ma wiekszą.
Co do BMW to nie podobają mi się starsze jak e36. Poza tym sensowny silnik typu 320 lub mocniejszy 318 wypadałoby już brać w gazie, bo spalanie sporawe. Te mniejsze silniki osiągami nie grzeszą i trzeba szukać od 140KM, bo auto gorzej pojedzie niż ten Civic.
Pewnie tak. Tyle że w trasie jestem raz na parę miesięcy. Do czasu gdy to się zmieni pewnie będę miał już inne auto.jiGsaw napisał(a): powyżej setki, w trasie niestety taka moc kompletnie rozczarowuje.