No właśnie tak mi wyszło , że civic
![Uśmiechnięty :)]()
Przypomniałem sobie że, już kilka ładnych lat temu się nad tym modelem zastanawiałem.
Do tej pory jeżdziłem hatchbackami i powiedziałem sobie, że następny będzie tylko sedan no ale może jeszcze nie teraz (choć kusi mnie tutaj zasugerowane C5)
Żona ma już swoje autko do dojeżdżania do pracy, ja do pracy nie dojeżdżam, auto używamy tylko przy rodzinnych wypadach weekendowych gdzieś bliżej lub dalej plus, jak wpomniałem, wyjazd na wakacje letnie czy zimowe.
Nie bardzo jestem zwolennikiem kombi, po prostu nie potrzebuję takiego auta, rozrost rodziny raczej mi narazie nie grozi a ta hondzia ma dla mnie zalety w postaci dość dużego bagażnika, całkiem wystarczającego wnętrza, oszczędnego i bezawaryjnego silnika.
Tak jak wspomniałeś, to dobre auto do jazdy po mieście (lub z małego miasta w okolice i do dużego miasta) i sporadycznie w trasę i tak w większości będzie wykorzystywane. A ten wyjazd na narty to tylko raz do roku, nie tak znowu daleko (żadne tam dolomity) Polska ewentualnie Czechy no i narazie bez własnych desek i pełnego sprzętu wymagającego kufra kombi
. Do tej pory mieściliśmy się w BMW1 a tutaj wygląda, że miejsca będzie conieco więcej
Następne auto na pewno będzie jakimś sedanem lub suvovate ale narazie jeszcze civic
Ciekawie się dyskutuje, dziękuje
Jeśli masz jakieś inne propozycje to chętnie poczytam