Civic VIII

02 Gru 2014, 00:11

witam,
jestem zainteresowany kupnem hondy civic VIII i często przeglądam serwisy aukcyjne, by znaleźć coś odpowiedniego.
Natknąłem się na dwie dziwne aukcje, na których cena, według mnie, jest mocno zaniżona.
Czy to jakiś "wałek", czy jest to w ogóle możliwe?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

pozdrawiam.
AUTO1234
Obserwowany

Auto: Nie mam

02 Gru 2014, 08:50

O jaa, ale "okazje" :) Mój Civic kosztował niemal dwa razy tyle co ten pierwszy pomimo, że miał dużo większy przebieg... Ale się sfrajerzyłem... :?
A tak poważnie - w obu ofertach nie ma nawet numeru telefonu do sprzedawcy, więc jest to pewnie próba wyłudzenia kasy od jelenia szukającego okazji - wpłacisz zaliczkę/zadatek i ogłoszenie zniknie. Wątpię czy te samochody w ogóle istnieją.
Jeśli chodzi o samego Civica 1.8 - bez 30 tys. zł w kieszeni nawet nie podchodź, wiem co mówię, bo kilka miesięcy temu na własne oczy się przekonałem jak wyglądają egzemplarze wystawione poniżej tej kwoty. Szukaj auta od prywatnego właściciela, najlepiej kupionego w polskim salonie - wbrew pozorom jest w czym wybierać.
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM
Paliwo: Benzyna

02 Gru 2014, 20:12

już nawet nie ma ich, bo zostały usunięte z powodu łamania regulaminu więc masz odpowiedź
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Spadek zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2021
    Grudzień 2019 - 555 598 zarejestrowanych samochodów. Prognoza 2020 - delikatny spadek liczby zarejestrowanych pojazdów o DMC do 3,5t po rekordowych wynikach z 2019 roku. Marzec - zamknięcie gospodarki i globalna ...
    Saab 96 V4 Rally
    Saab 96 V4 Rally z początku lat siedemdziesiątych, jest oryginalnym pojazdem rajdowym zakupionym przypuszczalnie przez prywatny zespół rajdowy lub prywatnego kierowcę rajdowego. Samochód ten posiadał czarne ...