Civic VIII za 25-30 tys

06 Mar 2020, 18:03

Jak w temacie szukam Civica VIII 1.8 mam do wydania 25-30 tys najchetniej bym chcial sie zmiescic w 30tys z oplatami. Czy w tej cenie kupie auto po modernizacji? Szukam konkretnych aut ktore warto obejrzec moja lokalizacja Krzeszowice małopolskie.
Noro87
Nowicjusz

07 Mar 2020, 13:36

Co myślicie o tej sztuce?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Znajomy polecił mi tego handlarza, mówił że go oglądał i bardzo zadbana sztuka.
Noro87
Nowicjusz

07 Mar 2020, 19:11

30900+ Opłaty ...akcyzy około 930zł, rejestracja + ubezpieczenie + jakiś tam serwis ..no 33 000zł musisz mieć przygotowane.
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

07 Mar 2020, 19:14

Teoretycznie coś tam mówił, że za 30 tys by go sprzedał i z opłat tylko rejestrację pokrywam więc 250zł + ubezpieczenie.

Bardziej mnie chodziło o to jak się powyższa sztuka prezentuje w waszych oczach bo o kosztach jestem świadomy i je akceptuje. Jeszcze opony są do kupienia.
Noro87
Nowicjusz

09 Mar 2020, 09:51

Nie ma aut w których nie musisz zrobić wstepnego serwisu.
Jeśli wszystko jest ok to oleje, filtry i regulacja luzów zaworowych.

NA zdjeciach od handlarza jeszcze zawsze auto wyglada dobrze. Zdjęcia są zrobione tak pod kątami i cieniami abyś nie widział ewentualnych różnić w kolorach jeśli jest bita.

W ufo nie przejmuj się przednim zderzakiem poniewaz zahaczysz o próg zwalniający lub auto dużej na słońcu postoi i potrafi zderzak odejsc od lamp.. Taki urok tego auta.

PAmietaj również, że to auto z za granicy więc z automatu oc + jak lubisz spać spokojnie AC.
e0hater
Początkujący

Auto: Toyota Corolla TS
Silnik: 1.8 Hybrid
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2020
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

FIAT 500 L - auto zbudowane z myślą o rodzinie
    FIAT 500 L - stylistycznie włoska nowość nawiązuje do miejskiej, kultowej 500-setki, jest autem zbudowanym z myślą o rodzinie. Będzie go można podziwiać podczas targów MOTOR SHOW 2013 w Poznaniu. Większością wymiarów ...