Civic,Xsara,Vectra Co wybrać??

12 Maj 2007, 14:43

Witam!! Mam do wydania 16,5tyś zł (włącznie z opłatami). Które autko byłoby najlepszym wyborem
- Civic
- Xsara
- Vectra
A może polecicie mi coś innego. Chodzi mi o w miarę ładny wygląd, silnik tak do 1,6 (najlepiej benzyna) w miare ekonomiczny i wygodny. A może Meganka?? Co poradzicie??
abi
Nowicjusz

12 Maj 2007, 15:45

:oops: Moim typem jest civic - zawsze to japończyk nie do zajechania; ewentualnie vectra - tańsze i łatwiej dostępne części i inne elementy serwisowe.
Nie wiedzieć - też radość!
malken
Aktywny

Miejscowość: Poznań

14 Maj 2007, 16:19

Może jeszcze ktoś się wypowie??

A co sądzicie o Ford Focus??
Ral
Nowicjusz

14 Maj 2007, 19:31

:D Ral: o focusie możesz zerknąć na fordclubpolska.pl Znajdziesz dużo ciekawostek; trzeba się zarejestrować free i zalogować.
malken
Aktywny

14 Maj 2007, 21:26

Wśród wymienionych aut wybrałbym Hondę Civic z silnikiem 1.4/90KM lub 1.6/115KM rocznik od 1995 czerwiec do 2000

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

18 Maj 2007, 18:09

Co sądzicie o tym autku :?:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ral
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Skrobaczka do szyb samochodowych
    Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...

18 Maj 2007, 18:44

myślę że te autko jest spoko,japończyki cieszą się dużą popularnością, francuskie raczej odradzam.polecam też vw,osobiście mam passata 1.9 tdi ale to zalezy tylko od zasobności kieszeni.
misiek
Początkujący

Miejscowość: london,vw passat ,1.9 TDI 90KM

18 Maj 2007, 19:31

Ral: :D To jest całkiem dobra propozycja; należy zatem pojechać z kimś nienerwowym, obejżeć, przejażdżka - dobrze po kiepskiej nawierzchni - wyjdą rózne stuki itp... i w drogę! :mrgreen:
malken
Aktywny