Witam!! Mam do wydania 16,5tyś zł (włącznie z opłatami). Które autko byłoby najlepszym wyborem
- Civic
- Xsara
- Vectra
A może polecicie mi coś innego. Chodzi mi o w miarę ładny wygląd, silnik tak do 1,6 (najlepiej benzyna) w miare ekonomiczny i wygodny. A może Meganka?? Co poradzicie??
Wyjeżdżasz na wakacje, urlop? Skontroluj stan techniczny samochodu. Planując wielogodzinną podróż samochodem, w pierwszej kolejności należy upewnić się, że bezpiecznie dowiezie nas on do celu. Kierowca powinien zadbać o działające i prawidłowo ustawione oświetlenie oraz dopasowanie ...
Nie śpij za kierownicą podczas jazdy! Zmęczenie to prawdopodobnie najbardziej bagatelizowany czynnik wśród przyczyn wypadków drogowych, ponieważ jego rzeczywisty udział jest trudny do zmierzenia. Szacuje się, że zmęczenie ma wpływ na nawet 30% wypadków ...
myślę że te autko jest spoko,japończyki cieszą się dużą popularnością, francuskie raczej odradzam.polecam też vw,osobiście mam passata 1.9 tdi ale to zalezy tylko od zasobności kieszeni.
Ral: To jest całkiem dobra propozycja; należy zatem pojechać z kimś nienerwowym, obejżeć, przejażdżka - dobrze po kiepskiej nawierzchni - wyjdą rózne stuki itp... i w drogę!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.