Clarion czy Alpine

18 Kwi 2006, 21:38

Witam,
Mam zamiar kupić radyjko Clarion DXZ948RMP, ale waham się czy nie zakupić Alpine CDA-9835R w podobnym przedziale cenowym, co polecicie??? Chodzi mi konkretnie o te dwa modele...
Gość

19 Kwi 2006, 20:46

Polecam Clariona, według mnie to jest spoko i ładnie gra i jest bardzo wytrzymałe sam kiedyś miałem Claion'a i byłem bardzo zadowolony. Co do Alpinie też firma bardzo dobra i myślę że tez powinieneś być zadowolony, ja niestety nie miałem Alpinie ale słyszałem od znajomych opinie pozytywne...

Pozdrawiam,
Arti
Arti

23 Kwi 2006, 21:21

hmm....
ja polecam CLARIONA,miałem 4 sztuki jest super,a od 4 lat jestem posiadaczem PIONEER DEH-P9300
pozdro 8)
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam

10 Maj 2007, 00:48

Ja mam clariona radio za 349zl w media mark i glosniki ts-g1749 pioneer i gra elegancko mi starcza.
Jadise
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SEAT - prezentacja nowego logo marki
    SEAT zaprezentował światu nowe logo. Metamorfoza swoją kulminację miała na Salonie Samochodowym w Paryżu i prezentuje nową tożsamość oraz projekt marki. Łączy premierę nowego logo ze światowym debiutem nowego Leona. Model ...
    Toyota Sports 800 - legenda modelu
    Toyota Sports 800 to pierwszy sportowy samochód firmy Toyota i pierwszy na świecie kabriolet z dachem typu Targa. Eksperymentalny prototyp Toyota Sports 800 Gas Turbine Hybrid był także zapowiedzią bijącego dziś rekordy ...