A2, że bezpiecznie! - program poprawy bezpieczeństwa SZKOŁA AUTO SKODA wspiera społeczno-edukacyjny program poprawy bezpieczeństwa na autostradach "A2, że bezpiecznie! ". Program stanowi inicjatywę Autostrady Wielkopolskiej, a jego celem jest propagowanie wiedzy na temat zasad ...
Rekordowy rok w czeskich fabrykach Skody W 2019 roku ŠKODA po raz pierwszy w historii wyprodukowała ponad 900 tys. pojazdów w swoich fabrykach w Mladá Boleslav i Kvasinach. Wysoki wynik jest zasługą wzrostu produkcji o 2,25 proc. w porównaniu ...
pomyśl sobie, że za fordem nikt specjalnie się nie obejrzy, ale fiat 125p pick-up to normalnie obłęd, nigdy nie widziałem takiego na żywo. Wg mnie zdecydowanie"dużego"
Fordzik fajny, ale jednak co jakiś czas można się z nim spotkać (niestety, niekoniecznie z zadbanym). Fiacik jednak jest rzadziej spotykany, więc ja byłbym za Fiatem (zdaje się, że stoi taki jeszcze przy Wyścigach w Warszawie - chyba biały .
Zdecydowanie Fiat, to legenda jeszcze wersja pick up, ktora w świetnym stanie to rarytas i fajnie mieć coś takiego w garażu a z Forda to bym wziął Capri albo Mustanga
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.