Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Renault 5 Prototype - samochód elektryczny Renault 5 Prototype pokazuje ambicje marki – Renault chce upowszechnić dostęp do samochodów elektrycznych dzięki modelowi, który wejdzie do sprzedaży w 2024 roku. Stylistyka nowego modelu nawiązuje do ...
pomyśl sobie, że za fordem nikt specjalnie się nie obejrzy, ale fiat 125p pick-up to normalnie obłęd, nigdy nie widziałem takiego na żywo. Wg mnie zdecydowanie"dużego"
Fordzik fajny, ale jednak co jakiś czas można się z nim spotkać (niestety, niekoniecznie z zadbanym). Fiacik jednak jest rzadziej spotykany, więc ja byłbym za Fiatem (zdaje się, że stoi taki jeszcze przy Wyścigach w Warszawie - chyba biały .
Zdecydowanie Fiat, to legenda jeszcze wersja pick up, ktora w świetnym stanie to rarytas i fajnie mieć coś takiego w garażu a z Forda to bym wziął Capri albo Mustanga
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.