Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Toyota w Rajdzie Dakar - historia startów Rajd Dakar nie bierze jeńców. Niedostępny teren, ekstremalne warunki pogodowe oraz walka z czasem i zmęczeniem sprawiają, że tę rywalizację mogą wygrać tylko najtwardsi ludzie i najmocniejszy sprzęt. Zakończona właśnie, ...
pomyśl sobie, że za fordem nikt specjalnie się nie obejrzy, ale fiat 125p pick-up to normalnie obłęd, nigdy nie widziałem takiego na żywo. Wg mnie zdecydowanie"dużego"
Fordzik fajny, ale jednak co jakiś czas można się z nim spotkać (niestety, niekoniecznie z zadbanym). Fiacik jednak jest rzadziej spotykany, więc ja byłbym za Fiatem (zdaje się, że stoi taki jeszcze przy Wyścigach w Warszawie - chyba biały .
Zdecydowanie Fiat, to legenda jeszcze wersja pick up, ktora w świetnym stanie to rarytas i fajnie mieć coś takiego w garażu a z Forda to bym wziął Capri albo Mustanga
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.