Co chcielibyście zobaczyć w Monster garage 2.0?

18 Gru 2007, 13:30

No więc teraz chciałbym zobaczyć co wymyślicie :) Co chcielibyście zobaczyć w drugiej wersji programu?

Ja chciałbym zobaczyć jakąś super szybką ciężarówkę na napęd inny niż beznyna, diesel i energia elektryczna :)

Teraz Wasza kolej :D
XwojtasX
Początkujący

28 Gru 2007, 10:40

Witam!!
Ja chciałbym w v 2.0 zeby dalej Jessi James prowadził ten program. Bez niego to raczej nie bedzie juz tego samego. Chciałbym tez aby w programie przerobili samochód smieciarke na obwoźną pizzerie.

Pozdrawiam
pozdro for all
michalp
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

28 Gru 2007, 17:34

Ja chiałbym aby seria 2.0 zaczeła sie od zrobienia naprawde mocnego oldschoolowego wozu a potem zeby juz zaczeły zwarjowane pomysły. A wogóle to kiedy ma byc seria 2.0 ????
MZ 250 <3
frafel1
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

22 Lut 2008, 21:35

ja chcial bym zeby jessie prowadzil monster garage 2 ale tak sie nie stanie
bo jessie juz zapowiedzial ze koniec z monster garage teraz liczy sie rodzina
ale wątpie w to żeby kto inny go prowadzil
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

01 Mar 2008, 00:23

Ja chciałbym zeby seat cordobe z 1995r. przerobili
i by wyszła gra[/i]
DAMIAN1122334
Początkujący

Miejscowość: Rzeszów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Tak zmieniały się systemy bezpieczeństwa w samochodach
    Toyota i Lexus kojarzą się nie tylko z niezawodnością, ale również z bezpieczeństwem. Obie marki przez lata wypracowały szereg innowacyjnych rozwiązań, które zapewniły im taką renomę. Przyglądamy się najważniejszym ...