Witam!!
Ja chciałbym w v 2.0 zeby dalej Jessi James prowadził ten program. Bez niego to raczej nie bedzie juz tego samego. Chciałbym tez aby w programie przerobili samochód smieciarke na obwoźną pizzerie.
Ja chiałbym aby seria 2.0 zaczeła sie od zrobienia naprawde mocnego oldschoolowego wozu a potem zeby juz zaczeły zwarjowane pomysły. A wogóle to kiedy ma byc seria 2.0 ????
ja chcial bym zeby jessie prowadzil monster garage 2 ale tak sie nie stanie
bo jessie juz zapowiedzial ze koniec z monster garage teraz liczy sie rodzina
ale wątpie w to żeby kto inny go prowadzil
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Tak zmieniały się systemy bezpieczeństwa w samochodach Toyota i Lexus kojarzą się nie tylko z niezawodnością, ale również z bezpieczeństwem. Obie marki przez lata wypracowały szereg innowacyjnych rozwiązań, które zapewniły im taką renomę. Przyglądamy się najważniejszym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.