Ja niedawno obszyłem skórzaną kierownicę, ale muszę dokończyć, bo nitka mi się skończyła. Potem zamierzam w lato kupić ramki na zegary, bo teraz nie mam czasu.
Niebezpieczne mrozy, śnieg i oblodzone drogi Nowy Rok przywitał kierowców bardzo niskimi temperaturami i mrożącym wiatrem, a teraz sypnęło śniegiem. W takich warunkach jazda samochodem bywa bardzo niebezpieczna.
Grillowanie, wyjazdy czy wesela - wczorajszy kierowca Letnie grillowanie, wyjazdy czy wesela często łączą się ze spożywaniem alkoholu. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że w takiej sytuacji często nie są zdolne do prowadzenia samochodu nie tylko tego samego wieczoru, ...
Ja wczoraj także byłem na myjni, a ostatnio wymieniłem tylną żarówkę postojówki, gdyż się wypaliła (może to nie jest dla mojego samochodu rzecz, bo w końcu to ja bym dostał mandat, gdyby policja mnie dorwała ale co tam :D:D )
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.