Co jest wart Audi A6 z silnikiem 2.7 d z roku 2006 .

20 Paź 2020, 06:36

demirbiras napisał(a):Nie wiem bo to Ty wyjechałeś z SE, nie wiem też kto ściąga stamtąd takie populusy jak A6 C6 czy E60, które mają po 15 lat jak obok ma chociażby Niemcy.

Mój kolega ściąga jakieś 10szt.miesięcznie populusów z se.
Zaleta to historia wada to kiepskawy serwis.
demirbiras napisał(a):swoją drogą takie źródło informacji to mniej więcej to samo co każde auto z USA = po szkodzie całkowitej.

No i znowu gadasz o czymś na czym się nie znasz.
W usa szkoda całkowita może oznaczać urwany zderzak ale też spalenie auta.
Teraz robilem serwis lexa 10r. V8 po szkodzie całkowitej w usa to w pl.robocizna kosztowała 3,5k pln.z lakierem a części nowe w aso 10k.gdzie połowa tej kasy to maska i zderzak.
Auto pochodzi ze stanu z bardzo niską wartością całki oraz skomplikowanymi przepisami dotyczącymi dokumentacji auta.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

20 Paź 2020, 07:51

Muszą być też tacy co głoszą wiedzę gazetkową :wink: kiedyś jak dorośniesz może będzie Ci dane się zakręcić w innych kręgach motoryzacyjnych ba moze nawet wyjedziesz za granicę to wtedy w myślach powiesz "kuwa mieli rację".
Na tym dyskusje kończymy bo w ogóle nie dotyczy tematu.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

20 Paź 2020, 09:13

To kończąc już tą dyskusję...
Dobra informacja dla autora - auto z SE czyli pewny przebieg, ktoś mało jeździł i zdrowa sztuka, nic tylko brać!
demirbiras
Zaawansowany

Prawo jazdy: 14 08 2009
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Astra H
Silnik: 1,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

20 Paź 2020, 18:36

demirbiras napisał(a):Nie wiem bo to Ty wyjechałeś z SE, nie wiem też kto ściąga stamtąd takie populusy jak A6 C6 czy E60, które mają po 15 lat jak obok ma chociażby Niemcy.

No ja np . w Szwecji trochę kupuję.
Zalety to
1. stosunkowo mało handlarzy tam kupuje..więc mam większy wybór
2. Rynek mniej przebrany niż niemcy
3. mało "opalonych" szwedów którzy będą picowali wraki, niemcy niestety to na porządku dziennym jest .
4, online mogęsprawdzić przebieg, historię i podać bez ryzyka VIN nowemu właścicielowi ,, wszystko ma podane jak na tacy , a ja mam spokój z przebiegami itp.
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Premiera modelu 3008DKR MAXI
    Peugeot Sport, zespół mający na swoim koncie dwa niedawne zwycięstwa w edycjach 2016 i 2017 legendarnego Rajdu Dakar (edycja tegoroczna odbyła się w styczniu w Ameryce Południowej), przedstawia samochód, który ...