REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
prowadzisz historie czy jak?demirbiras napisał(a):270 tys to on miał ale w 2014, teraz to co najmniej 400.
Kao napisał(a):prowadzisz historie czy jak?
ja Ci powiem tyle, niczego nie jesteś świadomy, powielasz pierdoly napisane w necie. Ja mam dieselka swojego którym robię rocznie ok 7 tys km. Popatrz po ogłoszeniach za granicą i znajdziesz pelno aut z niskim przebiegiem bo jest tak jak powiedział kolega wyżej jeden robi dziesiątki tys rocznie a inny jak ja tylko symbolicznie bo ma inne auto do tłuczenia lub ma służbówkę.demirbiras napisał(a):Nie po prostu jestem świadomy
a skąd wiesz że to realny przebieg?fcgetin napisał(a): niedawno szukałem e60 530d i sporo było z realnym przebiegiem 250-300 tys
Kao napisał(a):ja Ci powiem tyle, niczego nie jesteś świadomy, powielasz pierdoly napisane w necie. Ja mam dieselka swojego którym robię rocznie ok 7 tys km. Popatrz po ogłoszeniach za granicą i znajdziesz pelno aut z niskim przebiegiem bo jest tak jak powiedział kolega wyżej jeden robi dziesiątki tys rocznie a inny jak ja tylko symbolicznie bo ma inne auto do tłuczenia lub ma służbówkę.
demirbiras napisał(a):a skąd wiesz że to realny przebieg?