Witam!
Mój ojciec ma zrobione ponad 500 tys wspomnianym przez ciebie samochodem i ani dymka nie puści!!!
A polonez czy inne takie pojazdy szans nie maja z nim. ale jesli koniecznie chcesz to zmieniaj samochod. Chociaz twoj multivan spokojnie drugie pol miliona zrobi bez niczego.
Pozdrawiam.
kolega to chyba nie doczytał mojego pytania
busa chce sprzedać bo mi się znudził
a porównanie busa z polonezem to jakieś przegięcie
mój busik jest CHIPOWANY NA 180KM
więc wiele aut normalnych ogląda busa tylko od tyłu
Jak ma taki wyżyłowany motor to juz dlugo nie pociagnie. te silniki nie nadaja sie do takiego mocnego chipa. Rób co chcesz, ale widze ze nie slyszales ze diesli sie mocno i na sile nie tununguje.
witam1 moim zdaniem to najlepszy by był nissan navara to autko jest niezawodne ma swoją moc któa mu w zupełnosci wystarcza i jest po prostu praktyczne:)
wojtek1418 napisał(a):witam1 moim zdaniem to najlepszy by był nissan navara to autko jest niezawodne ma swoją moc któa mu w zupełnosci wystarcza i jest po prostu praktyczne:)
Dokladnie
Bardzo wiele mowisz o SOBIE, gdy wydajesz sie mowic o innych ludziach.
Kalendarz eksploatacji auta - co i jak często wymieniać? Podczas rutynowego serwisu mechanik sprawdza stan poszczególnych elementów i ocenia, które z nich nadają się do naprawy bądź całkowitej wymiany. Eksperci Q Service Castrol opracowali kalendarz serwisowy, ...
Układy wydechowe szyte na miarę - TUNING - SUPERSPRINT i Lorinser Wydechy Lorinser - Mercedes i Smart Miłośnikom tuningu marki Mercedes i Smart nie trzeba przedstawiać firmy Lorinser. Ekskluzywne, profesjonalnie wykonane elementy do tuningu samochodów zgromadziły już w Polsce pokaźną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.