CO Kupic -- OPEL VECTRA C & VOLVO V50 & FORD MONDEO--

23 Paź 2011, 19:52

Witam wszystkich mam nadzieje że wasze opinie i wiedza pomogą mi w wyborze autka , waham się pomiędzy : :!:
1- Opel Vectra C 1.9 150 Km wersja COSMO z Nawigacją , combi Od 2007 - Do 2009
2- Volvo V 50 z Nawigacja combi Od 2006 Do 2008
3 - Ford Mondeo 2007

CENA OD 20000-35000 , DIESEL Rok Produkcji 2007-2009 , bogate wyposażenie , młode , nie zawodne, bez awaryjne, na dłuższe lata użytkowania, . (co w dzisiejszych czasach te cechy to trudna sprawa , niema idealnego auta :D chyba ze nowe ).
Użytkownicy niech się wypowiedzą lub zwolennicy na temat tych 3 wymienionych aut , czy posiadają filtr cząstek stałych , podobno zmora silnika , jak są podatne na korozie ,elektrykę , silnika i.t.p.
Lub czekam na wasze prepozycie do przemyślenia , moja decyzje i zakup napisze na forum .
Deivids
Obserwowany

Auto: Nie posiadam jeszcze

23 Paź 2011, 20:13

Ford mondeo 1.8 tdci bez filtra cząsteczek stałych.Najsłabszy z diesli ale nie słaby(125km) najbardziej bezawaryjny ze wszystkich oprócz benzyn.Ogółem bardzo dobre, pojemne auto.O korozji w tych modeach jeszcze jak narazie nie słyszałem ani nie widziałem.
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Pajero Sport - trzy ekstremalne wcielenia
    Już od dziś wielbiciele mocnych wrażeń w terenie mają do dyspozycji trzy, "uzbrojone po zęby" wersje Mitsubishi Pajero Sport. Dzięki trzem pakietom markowych, terenowych akcesoriów o wymownie brzmiących nazwach Heavy ...