witam .Co do autka to ci powiem jedno za te pieniazki nie szukaj golfa calkiem zrezygnuj z opla,ja osobiscie polecam ci seata zadna benzyna tylko disel,najlepiej 110koników.to jest swietny wybór,ja przejechalem seatami 120000km iani mrumru auto jest zajebiste obojetnie czy to bedzie leon czy tolek
![Razz :razz:]()
Jest jedna sprawa bardzo ważna z ktora sie chciałem jeszcze podzielić.tzn ważny przedląd techniczny ktory jak np. z Holandii[wydruk zkomputera , ma wypisane nr karoserii,nr rejst.itp ale co najważniejsze przebieg aktualny w dniu przegladu].praktycznie teraz to jest pierwszy krok przy kupnie samochodu sprowadzonego zeby sprzedawca jezeli jest uczciwy pokazal ten przeglad inie chodzi tu tylko o 99zeta[bo tyle teraz kosztuje przegląd samochodu sprowadzonego]...ale o stan licznika na ostatnim przeglądzie .I nalezy pamietac ze zawsze jak sie kupuje auto to taki przeglad jest razem z innymi dokumentami 100%.Pamietaj 1krok przy kupnie ostatni przegląd za granica ,jezeli nie ma to sobie lepiej odpuścić.pozdrawiam