Co lepsze dvd samochodowe czy telewizor LCD?

24 Lis 2010, 19:40

spędzam mnóstwo czasu w samochodzie bo jestem taksówkarzem i ostatnio wpadłem na pomysł żeby kupić sobie dvd samochodowe, albo małe lcd samochodowe i własnie nie mogę sie zdecydować co by było dla mnie lepsze i bardziej funkcjonalne, firme juz wybrałem i padło na Vordona bo mam z tego gps-a i jestem bardzo zadowolony i przede wszystkim mają najniższe ceny na rynku możecie coś doradzić bede bardzo wdzięczny

http://vordon.pl/towar.php?38/dvd_vordon/tv/divx_10.2

http://vordon.pl/towar.php?48/telewizor_lcd_10,2

pozdrawiam
zmotoryzowany
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

25 Lis 2010, 09:04

fajna reklama, żałuję że kliknąłem
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

25 Lis 2010, 11:12

acha to teraz jak człowiek potrzebuje pomocy i wsadzi linki to już jest reklama, wytłumaczyłem się przecież że mam juz nawigacje i dlatego wybór padł na tą firmę i nie wiem co w tym jest złego, dałem odnośniki żebyście mogli sprzęt zobaczyć i mi doradzić, nie wiem gdzie tu reklama, szkoda że tak to jest postrzegane
zmotoryzowany
Nowicjusz

25 Lis 2010, 17:23

Ja brał bym DVD bo dopłacam troszkę i mogę sobie jakiś film z płytki albo z pamięci masowej obejrzeć a i w każdej chwili antena na dach i mam TV.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

26 Lis 2010, 20:48

Ja tez brałbym dvd - według mnie taka inwestycja dużo bardziej się opłaca. Możesz się zastanowić nad takim sprzętem http://www.sklep.hadron.pl/product-pl-6 ... V-702.html fajnie się prezentuje, ma dobre parametry i jest w promocji, więc trochę kasy zaoszczędzisz.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

26 Lis 2010, 21:40

Też jestem zainteresowany podobnym sprzętem . Zależałoby mi bardziej na TV , bo ileż tych filmów można oglądać . Nie zawsze jest świeża płytka pod ręką .........a to się ją zapomni wziąć .....itp. TV zawsze nadaje i choćby wiadomości pooglądać i posłuchać . Tylko że wiele takich urządzeń posiada tuner analogowy , a dużo się mówi o cyfryzacji telewizji naziemnej i o wyłączeniu sygnału analogowego . Jak to u nas bywa są opóżnienia i takie tam inne bajki............ ale kiedyś to nastąpi. Moje pytanie jest takie - czy warto jest kupować na dzień dzisiejszy sprzęt umożliwiający odbiór tylko analogowej telewizji ? Czy szukać urządzenia bardziej uniwersalnego , czyli analog i DVB-t
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

27 Lis 2010, 08:55

Powiem ciekawostkę siostra kupiła plazmę LG i zamówiła telewizję cyfrową z jakiejś tam kablówki przyszli instalatorzy pozakładali wszystko ale po wpięciu karty do TV okazało się że nie działa, no to telefon do serwisu LG i powiedzieli, że w Polsce nie ma tzw telewizji cyfrowej i odbiornik trzeba przestawić na język szwedzki lub francuski i dopiero wykryje ustawiania cyfrowe.
A wracając do tematu spokojnie można brać analogowy bo jeszcze bardzo długo to nie zniknie. Tylko ten bo podał w linku winnetou, wymaga podłączenia dodatkowo tunera tv.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

29 Lis 2010, 17:24

rzeczywiście chyba zdecyduje się na dvd bo w więcej miejsc można go wziąć i z niego korzystać , dziękuję za pomoc
zmotoryzowany
Nowicjusz

24 Mar 2011, 12:08

ja z czystym sercem mogę polecić to dvd Vordon świetna sprawa na wakacje i wyjazdy, dobrze chodzi, fajny dużo wyświetlacz no i cena dużo niższa niż w podobnej klasie sprzętów, także polecam
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków