Czesc tak jak w temacie.. szukam auta do max 15000pln 2007-2006r. Jaki model polecacie? Mazda6 2007r. 2.0 143KM czy Peugeot 407 2.0 HDI? Zalezy mi na tym aby samochod mial db przyspieszenie..moc.. nie byl awaryjny.. ma sluzyc jako auto rodzinne ale tez zeby bylo dynamiczne. Podobaja mi sie tez E46 i SKODA SUPERB I ale w tej cenie to roczniki 2003-2004 troche stare jak dla mnie. Mimo ze to klasa wyzej niz Mazda czy Peugeot. Pomozcie!;)
8-10 tys km robie rocznie... glownie po miescie i raz w roku nad morze . Mam ciezka noge i lubie przygazowac. Moze rzeczywiscie nie ma co patrzec na rocznik... to jakie auto polecacie do max 15tys jaki model.. rocznik .. silnik?:)
W tej cenie nie dostaniesz 6-tki z tych lat. Ludzie wpadaja na miny przy cenie 18000-19000zl za ten rocznik, a Ty planujesz za 15. Ewentualnie taka, ktora juz dlugo w PL jezdzi, ale i tak bedzie ciezko, wrecz niemożliwie.
[D] Accord VIII 2,0 / 6 II 2,0 / Exeo 1,8 T / SuperB II 1,8 TSI Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2010r. Wytypowane modele do zestawienia: - Honda Accord VIII 2,0 - 156KM - Mazda 6 II ...
Złota godzina na drodze - co to takiego i kiedy możemy ją spotkać? Podczas jazdy w czasie występowania "złotej godziny" trzeba być bardziej skupionym, a samo zjawisko może utrudnić zauważenie odpowiednio wcześniej niebezpiecznej sytuacji na drodze czy niechronionych uczestników ruchu. ...
1. Mazda 6 i Peugeot 407 z tych roczników - poza Twoim budżetem. 2. BMW E46 to auto premium, ale SuperB to Passat B5 z dłuższym rozstawem osi i gorszym wykończeniem. 3. Diesel w tej Maździe to kiepski wybór - jest awaryjny jeżeli nie przestrzega się bardzo rygorystycznych norm serwisowania (w autach sprowadzonych z zachodu nie do zweryfikowania). 4. Diesel do miasta to kiepski wybór, może jakiś prosty turbodiesel bez DPF jeszcze dałby radę, jeżeli jeździsz odcinki min. 10 km. Ale nie ma to sensu za bardzo bo pierwsza grubsza naprawa diesla pochłonie oszczędności na paliwie. 5. Szukaj auta z już założona instalacją LPG lub czystej benzyny.
Za ~15 tysięcy warto zerknąć na: Audi A4 B6/ VW Passat B5 FL 1.8T lub 2.0 20V Citroen C5 2.0 Ford Mondeo Mk3 1.8 lub 2.0 Honda Accord VI 2.0 lub 2.3 Hyundai Sonata 2.4 Opel Vectra C 1.8 lub 2.0T Renault Laguna II FL 2.0 lub 2.0T
Mając kwotę jaką podałeś to właśnie 407 znajdziesz z 2004-2005 roku, która jest godna uwagi Bez sensu jest kupowanie diesla w Twoim przypadku. Dodatkowo HDI jakoś do mnie nie przemawia i z własnego doświadczenia polecam 2 litrowego benzyniaka . Szczególnie jak spojrzymy na przebiegi, które masz robić.
Realnie jaki dostane samochod za max 15tys benzyne w miare mloda .. njstarszy rocznik 2004 .. lepiej 2005... w kombi.. ?? Diesle sa w tych cenach ale benzyna ok 3-4tys drozsza.. wiec pozostaje mi diesel .. sklonna jestem do 2.0 d 150KM BMW E46.. dobry silnik?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.