Fabrycznym radiem w peugeocie 206 byl clarion (z tego co mi się wydaję) czy włożenie do niego simensa ( radio z 307)takiego jak na zdjęciu poniżej może pogorszyc jakość dźwięku? Mój clarion się popsuł lepiej szukać tego samego odpowiednika czy siemens tez moze byc?
Oba radia musiały spełnić złożenia producenta samochodu i tu przypuszczam że podłączenie będzie identyczne. Moc w obu radiach powinna być taka sama pozostanie kwestia podzespołów Myślę, że różnicy w dźwięku nie usłyszysz
Ubezpieczenie samochodu OC z promocją zwrotu 130zł Bezpieczeństwo na drodze jest niezwykle istotne, niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym kierowcą, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z jazdą samochodem. Wiedząc, jak ważne jest zabezpieczenie swojego pojazdu i wszystkich ...
[D] Audi A4 B8 1,8TFSI / BMW e90 320i / Mercedes C 180K w204 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D premium - silnik benzynowy o mocy ok. 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2008r. Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A4 B8 1,8 TFSI - 160KM - BMW ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.