Co myślicie o BMW

Czy BMW ma w twoich oczach złą opinię?

Ankieta zakończyła się 26 Paź 2007, 21:28

Tak
2
25%
Nie
6
75%
Razem głosów : 8

26 Wrz 2007, 21:20

Chciałbym poznać waszą ocenę marki Bayerische Motor Werken czyli w skrócie BMW. Proszę o obiektywne ocenianie i komentowanie. Proszę także, aby pamiętać, że BMW ciagle wygrywa konkursy na najlepsze silniki. Poniżej zamieszczam niektóre zdjęcia dotychczasowych modeli BMW.
BMW X5:::......
adrian199999
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

27 Wrz 2007, 08:52

Ja osobiście jestem szczęśliwym posiadaczem słynnej trójeczki E36. Jestem bardzo zadowolony z jej użytkowania, bardzo dynamiczny silnik choć tylko 1,6. Ogólnie prowadzi się również bardzo dobrze. Na razie jeżdżę nią od ponad pół roku i nie mam żadnych problemu, wymiany tylko filtrów i oleju i innych płynów eksploatacyjnych.

Pozdrawiam
Tablice Rejestracyjne - wpisz numer i sprawdź skąd pochodzi auto.
Michał
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 7
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

29 Wrz 2007, 12:43

Zagłosowałem na TAK, dotyczy to wszytkich modeli BMW pomijając serie 7 najnowszą jak i jej poprzedniczkę i studyjny model CS
Katet 1,3l na 1/4 juz prawie gotowy
CRX '91 1,6 DOHC VTi Kupiony tez na 1/4 pojdzie
GrubyBenek
Nowicjusz

Miejscowość: okolice Opola

02 Paź 2007, 18:41

Zagłosowałem na NIE, jedenym modelem BMW, który toleruje i uznaje za dobry a nawet bardzo dobry jest X5. ( pewnie dlatego, że lubię trenówki )
Ale reszta dla mnie to nei są dobre wozy, psują się, drogie w utzrymaniu, przy zakupie też, a stylistyka- poprzednia siódemka była porażką, jedynka do BMW nie pasuje, za mało ekskluzywna, trójka ok, piątka jak na swoją klasę wydaje się za mała...... i to wszystko :D
Chevrolet Cammaro SS 1969.
kudlaty
Nowicjusz

Miejscowość: Zielona Góra

07 Lis 2007, 08:26

Te czeskie auta /Bakelitowe Marne Wozidlo/ może podobać się tylko łysym drechom z zimnym łokciem przy muzyce dosco polo.
LOL
Shipp
Nowicjusz

Miejscowość: lubuskie

07 Lis 2007, 16:10

i tu sie mylisz, to jest durny stereotyp. To nie prawda że to jest auto tylko dla łysych dresów co słuchają disco polo. Takimi Autami jeżdżą normalne osoby, którym do dresów jest niezwykle daleko. BMW jest zajebistym autem. Bardzo mi sie podba oraz uważam ze model 6 to jest Genialny. Cudowne Auto. 8)
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje LPG i ich generacje
    Czytając ten artykuł dowiesz się jakie są obecnie stosowane generacje instalacji LPG oraz jakie rodzaje zbiorników na gaz można montować w samochodach. Zaczynamy do Gazowych Układów Zasilania (GUZ) pierwszej ...

07 Lis 2007, 16:53

Według mnie BMW cieszy się bardzo dużą popularnościa z racji takiej że są to naprawde dobre auta.
Doskonałe wykonanie, piekna stylistyka, znakomite osiągi.

Jedyny model ktory mi się nie podoba jest to Seria 1.
Reszta wedlug mnie jest naprawde bardzo ładna.
Szczegolnie Podoba mi się Seria 6 oraz X5.

Pozdrawiam
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olsztyn

11 Lis 2007, 16:00

shipp a ciekawe czym ty jezdzisz?ja Bmw bardzo chętnie bym sobie kupił ale taki model który rzadko sie widuje na drodze.np 740i w automacie ze skórką w srodku.np ciemno niebieskie(czarnych jest od cholerci).w mojej okolicy prawie ich nie ma.Ech.....
chicken19
Zaawansowany

11 Lis 2007, 18:34

740i? hmm....7-mka jest pięknym autem...klasyka BMW. I nie rozumiem tych ludzi ktorzy ciagle kojarza te piękne auta z "dresami"
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

11 Lis 2007, 18:37

Przepięknym BMW jest 850 :D to jest cudeńko. 8)
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

11 Lis 2007, 18:52

mmm.....masz racje :D 850 to jest prawdziwa piękność....ale niestety żadkość w polsce....

w Olsztynie widzialem jedną sztukę....

powiem szczerze ze chcualbym mieć takie cudo :D zazdroszcze wlascicielowi tej 850-tki mimo iz sam mam bmw to jednak :D 850 jest sliczna :D
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

11 Lis 2007, 18:57

we wrześniu widziałem 850 pod blokiem i powiem ze łezka sie w oku zakręciła :D muszę sobie kupić Takie BMW :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

21 Lis 2007, 09:26

Jeśli chodzi o mnie to BMW to bardzo dobre samochody :D 8)
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

21 Lis 2007, 14:51

Racja :D Racja :D a jesli ktoś bardzo krytykuje BMW to jest ten ktoś albo "głupi" albo krytykuje tą markę z czystej zazdrosci gdyż pewnie nigdy nie mial okazji testowania auta tej marki lub tez go nie stać na jego kupno.

Pozdrawiam Wszystkich ktorzy Lubią BMW :D
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

27 Lis 2007, 11:25

W odniesieniu do poprzedniego posta...
Warto dodać, że Polska jest bardzo ciekawym miejscem dla fanów marki ze stylizowanym, biało-niebieskim symbolem śmigła.
Otóż w naszym pięknym kraju jeździ więcej "///M"-ek niż wyszło z fabryki.

Ciekawe co na to Erich Papke, dyrektor generalny BMW Polska...

Polska, kraj cudów...
Ostatnio edytowany przez Octavian, 30 Lip 2009, 23:45, edytowano w sumie 1 raz
Krytyk jest jak samochód - Im gorszy, tym więcej robi szumu...
Octavian
Nowicjusz