Co myślicie o występach Kubicy???

16 Kwi 2007, 21:10

Co myślicie o występach Roberta Kubicy w tegorocznych wyścigach??? Czy ma szansę na miejsce w pierwszej piątce klasyfikacji generalnej? I Które waszym zdaniem zajmie miejsce w GP Hiszpanii (13 maja)???
Szerokości, przyczepności
miko
Początkujący

Miejscowość: południe polski

17 Kwi 2007, 18:10

Nie jestem pewna jego miejsca w pierwszej piątce klasyfikacji generalnej,ale myślę,że jest obiecującym zawodnikiem F1 i ma szanse,aby w niedalekiej przyszłości zajść wyżej niż tylko pierwsza piątka.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

19 Maj 2007, 17:51

Chyba sie juz troche zmęczył tymi problemami z samochodem :(
MZ 250 <3
frafel1
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

20 Maj 2007, 09:51

Wielu pomyśli, że co to ma wpólnego jedno z drugim, ale myślę, że Mariusz Czerkawski mógłby wiele powiedzieć na temat sporu, wielkich pieniędzy i podejściu decydentów do Polaków.
Ehh szkoda gadać.
Ale życzę Robertowi Kubicy jak najlepszych wyników.
Garet
Początkujący

Miejscowość: Z prowincji ;)

21 Maj 2007, 10:00

Myślę, że Robert ambitnie realizuje swoje plany. Jak na razie ma bardzo dobre występy, oby było mniej problemów z bolidem. Życzę mu wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że pojawi się wkrótce nowy młody talent i Robertowi zrobi się raźniej na torze. Oczywiście z Polski :)
Lolek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Samoczyszczący się" samochód Nissana
    Mycie samochodu to niezbyt przyjemna, a w dodatku kosztowna konieczność. W odpowiedzi na to Nissan rozpoczął testowanie innowacyjnej powłoki lakierniczej, do której nie przylega błoto, woda ani zwykły brud. Być może ...