Witam
Co sądzicie o tym:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Czy to w ogóle możliwe (chodzi mi o przebieg) biorąc pod uwage rocznik, model auta i cenę??
Ale z drugiej strony kto cofa licznik do 29000!!!
Napiszcie co mam o tym myśleć, bo jestem zainteresowany kupnem.
Zawsze możesz przecież wjechać na stacje diagnostyczną i to sprawdzić, jeżeli wyjdzie że sprzedawca kłamał to niech on płaci za diagnostyke. Ale skoro sam w ogłoszeniu pisze że można sprawdzić stan auta w serwisie to pewnie faktycznie tak jest.
Dzięki chłopaki za rady i odpowiedzi Niestety troszkę się spóźniłem, bo autko już zostało sprzedane Ale koleś mówił, że za jakieś 2 tyg będzie miał następną Celice i wtedy ew. ponownie zgłoszę się po poradę
20-tysięczny egzemplarz Audi R8 Zwieńczeniem sześciu lat precyzyjnej pracy jest wspaniała uroczystość. Z taśmy produkcyjnej fabryki Audi w Neckarsulm, zjechał 20-tysięczny egzemplarz Audi R8. To Audi R8 GT Spyder o mocy 560 KM, w kolorze Sphärenblau. ...
Jak podjeżdżać na wzniesienia i bezpiecznie z nich zjeżdżać? Poruszanie się po ulicach miast przypomina często wyprawę w trudno dostępny teren. Wysokie krawężniki, koleiny, dziury na drodze mogą być wyzwaniem nawet dla doświadczonych offroadowców. Zauważyli to producenci samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.