Co otym myślicie? Imponuje to komuś?

23 Sty 2008, 22:58

Znalazłem ten filmik przypadkiem na youtube.

Co o tym myślicie?
Czy to jest mądre?
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

23 Sty 2008, 23:30

To nie tylko nie jest mądre ale nie jest wogóle. Co za de..le. Wg mnie to powinno się im od razu prawko zabrac...albo zawiesic
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

24 Sty 2008, 14:23

To nie jest kierowca, to jest po prostu idiota, ponieważ naraża na niebezpieczeństwo ruchu drogowego na terenie zabudowanym. To jest szczyt głupoty i bezmyślność, a przede wszystkim brak rozsądku. Bo takie zachowanie kierowcy, policja może zabrać prawo jazdy, który łamie wszelkie przepisy ruchu drogowego.

Pozdro :wink:
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

24 Sty 2008, 17:38

dokładnie ... i taki filmiki sprawiają ze jest coraz więcej d...li na drogach. zobaczy taki małolat i myśli ze jest fajny i tez tak będzie jeździł a tylko zabija . dal mnie do trzeba mu zabarać prawko na ... zawsze !!.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

24 Sty 2008, 18:01

Widać, że to jest przekleństwo naszych dróg. Kierowca jak kierowca, ale dziwić się można również czterem "kolegom", którzy wybrali się z debilem na przejażdżkę. Brak słów.....
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

24 Sty 2008, 19:20

no można po troszku kolegów usprawiedliwić :) przypuśćmy ze jechali z nim pierwszy raz bo ich reakcje były raczej błagające o koniec tej jazdy 8) ale ja bym juz z nim więcej nie jeździł.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Pogoń za najlepszymi czasami w symulatorze - Formuła E
    Dwaj kierowcy Audi: Daniel Abt i Lucas di Grassi, już 13 stycznia wystartują w trzeciej rundzie bieżącego sezonu Formuły E, która odbędzie się w Marakeszu, w Maroku. Jednak zanim zawodnicy staną na linii startu kolejnego ...

28 Sty 2008, 09:14

Mają szczęście, że taka jazda nie skończyła się tragicznie...
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

28 Sty 2008, 19:04

Bez komentarza
Kto mu dał prawko? Idiota popisuje się przed kolegami swoim Subaru, czego to on nie potrafi.
Krzysiek_85
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

01 Lut 2008, 19:28

Ja również zostawię to bez komentarza , ale cały czas zastanawia mnie gdzie policja oni jechali dość długo i nikt nic nie zgłosił?
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

02 Lut 2008, 01:04

Łukasz789 napisał(a):Ja również zostawię to bez komentarza , ale cały czas zastanawia mnie gdzie policja oni jechali dość długo i nikt nic nie zgłosił?

Policja to pojawia się wtedy jak jest najmniej potrzebna, a jak by się przydali to ich niema.
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

02 Lut 2008, 01:14

Pewnie pączki jedli. Dzisiaj widziałem na własne oczy. Skrzyżowanie, włącza siępomarańczowe światło (ma zaraz być czerwone) pomarańcz zakazuje wjazdu za skrzyżowanie, a policja w oznakowanym wozie zamiast zwolnić, to gaz do dechy (byl z 50m od skrzyżowania) i gdy był okolo 5m zapaliło się czerwone, i co myślicie że sie zatrzymał?? A gdzie tam. Ostro na czerwonym przez skrzyżowanie
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

03 Lut 2008, 02:00

No to Idioci . Taki jeden czy drugi d...l kupi sobie "Subaru" (zapewne impreza z tego bylo widac) albo tatus mu kupi i chce pokazac przed kolezkami czego to on nie potrafi. i pewnie ma prawko "AŻ" rok lub cos takiego. szkoda gadac . i to przez takich ludzi tylke wypadkow!
Bluecard88
Początkujący
Awatar użytkownika

06 Lut 2008, 19:38

co do typkow to banda kretynow kierowca jak i pasazerowie mieli sie czym podniecac :? co do policji to tez lamia prawa ostro!! na drodze gdzie mozna 50 jechac z jednej wiochy do drugiej jechalem za radiowozem 90 a dzis na krzyzowce suka wjechala w samochod bo wjechala na czerwonym :P i teraz pytanie gdzie tu filozofia?? w sumie prose policja lapie bo od tego niby jest ale policji juz nikt niezlapie wiec sobie pozwalaja i to ostro !!
NO BASS---NO FUN
d-_-b
only BLAUPUNKT GT
series
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PiecU
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: STalowa Wola

13 Lut 2008, 21:32

Już to kiedys widziałem;] Mi taka jazda nieimponuje chociaż sam przyznam, że swiety nie jestem ;P
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

28 Lut 2008, 21:08

odebrać parawko za głupotę, stwarzanie niebezpieczeństwa, wieśniaczenie takiego wozu i że [...] brudas nie umie jeździć... kij mu w krzyż... dużo jest takich pedałów :D
sirf3ar
Początkujący
Awatar użytkownika