To nie jest kierowca, to jest po prostu idiota, ponieważ naraża na niebezpieczeństwo ruchu drogowego na terenie zabudowanym. To jest szczyt głupoty i bezmyślność, a przede wszystkim brak rozsądku. Bo takie zachowanie kierowcy, policja może zabrać prawo jazdy, który łamie wszelkie przepisy ruchu drogowego.
dokładnie ... i taki filmiki sprawiają ze jest coraz więcej d...li na drogach. zobaczy taki małolat i myśli ze jest fajny i tez tak będzie jeździł a tylko zabija . dal mnie do trzeba mu zabarać prawko na ... zawsze !!.
Widać, że to jest przekleństwo naszych dróg. Kierowca jak kierowca, ale dziwić się można również czterem "kolegom", którzy wybrali się z debilem na przejażdżkę. Brak słów.....
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
no można po troszku kolegów usprawiedliwić przypuśćmy ze jechali z nim pierwszy raz bo ich reakcje były raczej błagające o koniec tej jazdy ale ja bym juz z nim więcej nie jeździł.
Niewidzialny pieszy - kierowca na niego patrzy ale nie widzi To, co kierowca widzi na drodze, zawsze jest ściśle uzależnione od jego koncentracji uwagi. Kiedy podczas jazdy skupiamy się na przykład na prowadzeniu ważnej rozmowy, możemy przeoczyć coś o wiele ważniejszego, co dzieje ...
BMW Concept serii 4 Coupé 2012 BMW Concept serii 4 Coupé niesie dodatkowe pokłady sportowego i ekskluzywnego charakteru, przez co wyraźnie odróżnia się od modeli serii 3. Dynamiczny pas przedni konceptu tworzą ostre kontury i złożone powierzchnie. ...
Łukasz789 napisał(a):Ja również zostawię to bez komentarza , ale cały czas zastanawia mnie gdzie policja oni jechali dość długo i nikt nic nie zgłosił?
Policja to pojawia się wtedy jak jest najmniej potrzebna, a jak by się przydali to ich niema.
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Pewnie pączki jedli. Dzisiaj widziałem na własne oczy. Skrzyżowanie, włącza siępomarańczowe światło (ma zaraz być czerwone) pomarańcz zakazuje wjazdu za skrzyżowanie, a policja w oznakowanym wozie zamiast zwolnić, to gaz do dechy (byl z 50m od skrzyżowania) i gdy był okolo 5m zapaliło się czerwone, i co myślicie że sie zatrzymał?? A gdzie tam. Ostro na czerwonym przez skrzyżowanie
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
No to Idioci . Taki jeden czy drugi d...l kupi sobie "Subaru" (zapewne impreza z tego bylo widac) albo tatus mu kupi i chce pokazac przed kolezkami czego to on nie potrafi. i pewnie ma prawko "AŻ" rok lub cos takiego. szkoda gadac . i to przez takich ludzi tylke wypadkow!
co do typkow to banda kretynow kierowca jak i pasazerowie mieli sie czym podniecac co do policji to tez lamia prawa ostro!! na drodze gdzie mozna 50 jechac z jednej wiochy do drugiej jechalem za radiowozem 90 a dzis na krzyzowce suka wjechala w samochod bo wjechala na czerwonym i teraz pytanie gdzie tu filozofia?? w sumie prose policja lapie bo od tego niby jest ale policji juz nikt niezlapie wiec sobie pozwalaja i to ostro !!
NO BASS---NO FUN
d-_-b
only BLAUPUNKT GT
series
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odebrać parawko za głupotę, stwarzanie niebezpieczeństwa, wieśniaczenie takiego wozu i że [...] brudas nie umie jeździć... kij mu w krzyż... dużo jest takich pedałów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.