Co po maturze?

16 Maj 2017, 10:50

Witam, czy są tutaj tegoroczni maturzyści, którzy nie wybierają się na studia? Jestem ciekawa jakie macie plany na przyszłość i pomysły na siebie. Ja również nie ide na studia, ponieważ od zawsze chciałam zostac wizażystką idę do najlepszej szkoły wizażu w Polsce, szkoły Dziewulskich. Bardzo chciałabym po tej szkole dostać pracę przy produkcjach telewizyjnych lub w teatrze. Co myślicie?
subaru1tom
Obserwowany

Auto: subaru

22 Maj 2017, 14:55

Eeee pytasz o szkołę wizażu na forum samochodowym. :lol:
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Toyota Corolla

02 Cze 2017, 08:36

Po maturze to już z górki.
smaur
Początkujący

Prawo jazdy: 15 10 1986
Auto: Volvo s 60

27 Sie 2017, 12:23

Najważniejsze to tą maturę zdać. A tak na poważnie to poszukaj jakiegoś ciekawego zawodu, po którym jest praca. Poczytaj na internecie jest pełno informacji:http://bydgoszcz.dlastudenta.pl/kariera/artykul/Pozycja-dietetykow-w-polskiej-ochronie-zdrowia,126050.html Zanajdź jakiś opłacany zawód jak ten, ale najważniejsze to, żeby tobie ta praca się podobała, nic na siłę.
Jadzia22
Nowicjusz

Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Samodzielna wymiana oleju silnikowego
    Dla osób lubiących samodzielnie naprawiać samochody, wymiana oleju silnikowego nie jest żadnym problemem. Jednak coraz więcej osób wybiera profesjonalne warsztaty takie jak Euromaster. Nic dziwnego, standardy ...