Co powiecie o BMW 316 benzyna/LPG?

27 Mar 2011, 23:16

Witam, planuje sobie teraz zakupić BMW na początek 316 z gazem.
Chciałbym poznać wasze opinie o tym wozie czy sa to samochody awaryjne czy w miare sprawne.
Chciałbym wiedzieć jak te silniki pracuja na gazie. Napiszcie jak oceniacie te samochody i czy warte polecenia. Z góry dziękuję
fred_flinston
Nowicjusz

Miejscowość: wadowice

01 Kwi 2011, 20:03

Napisze tylko tyle,że silnik 1.6 z gazem może byc delikatnie mówiąc mułowate...100koni w gazie.....jak tam pan kolega uwaza,ja do gazu wziołbym jakis większy silniczek,nie rozpisuje się za bardzo bo dopiero przymierzam sie do zakupu swojego pierwszego bmw,i napewno kolega jigsaw napisze ci zadowalajaca odpowiedż :lol:
BVB GÓRĄ!!!!!
szczupak25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Den Haag

17 Kwi 2011, 10:06

Mam 316 z gazem z roku 1992, instalacja jest stara bo ma już ok 11lat ale na działanie nienażekam a jezeli chodzi o autko to jest super i jak na moje duże przebiegi niezawodzi mnie. Ja bym polecal.
Ostatnio edytowany przez krzysiek 2202, 18 Kwi 2011, 05:44, edytowano w sumie 1 raz
krzysiek
krzysiek 2202
Nowicjusz

Miejscowość: Krynica
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

AUTOSALON i AUTOSERWIS 2009 / relacja
    W dniach 9 -11 października 2009 odbyła się jubileuszowa edycja Międzynarodowych Targów Motoryzacyjnych i Międzynarodowych Targów Technik Motoryzacyjnych AUTOSALON/AUTOSERWIS. Ofertę branży samochodowej zaprezentowało ...
    Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...