Co powiecie o tym leonie???

14 Cze 2010, 21:07

Co myślicie o tym autku z ogłoszenia?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
borek19
Początkujący

Miejscowość: z domu ;P

14 Cze 2010, 21:17

no leoś ladny ale ten silnik... 1.4 troche malo mocy w tym chyba ze nie potrzebujesz wyscigowki ale to i tak jest slabiak. ja bym leona wzial w TDI rok starszego ale z porzadnym silnikiem, gdzie znam te silniki i jak kazdy wie sa bardzo dobre ;)
domols1
Początkujący

Miejscowość: Sulechów
Prawo jazdy: 01 01 2001

14 Cze 2010, 21:52

Jeśli autem będziesz jeżdził praktycznie po mieście to Ci styknie ale w trasie może być różnie bo fakt silnik jest troche słabawy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Cze 2010, 22:03

Do miasta lub okolic spoko, ale jeśli chcesz nim dużo jeździć w dłuższych trasach to 1.9 TDI 90KM najmniej
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka

15 Cze 2010, 19:10

Dzięki właśnie go kupiłem i powiem, że może rakieta to on nie jest, ale mi w zupełności wystarczy. 150 km/h nie trzeba go prosić, a ja szybciej jeździć nie potrzebuję. :grin: Diesla nie chcę, bo dużo droższy będzie. Szukałem benzyny z małym i w miarę ekonomicznym silnikiem. I powiem, że jak jechałem jakieś 150km to około 7.5-8 litrów mi spalił, a to chyba nie jest dużo :mrgreen:
borek19
Początkujący

Miejscowość: z domu ;P

15 Cze 2010, 21:54

Spokojnie poleci jeszcze więcej :P Tak czy inaczej gratulujemy udanego zakupy i szerokiej drogi :)
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus RX500h - czy taki samochód ma jakieś wady?
    Najmocniejsza hybryda w modelu RX to właśnie wersja 500h dysponująca silnikiem benzynowym i tu uwaga TURBO benzynowym! Przyzwyczailiśmy się że w samochodach tej marki występują silniki bez doładowania, a tu taka niespodzianka ...