Co sądzicie o internetowych sklepach motoryzacyjnych?

28 Sty 2014, 23:20

a panowie gdzie mogę kupić najtaniej klocki hamulcowe w sklepie online?
Sensei
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 01 01 2003

16 Lis 2015, 10:11

Chciałabym odświeżyć wątek, bo ostatnio trafiłam na ciekawą ofertę w internecie, na klocki hamulcowe Brakestock i zastanawiam się nad ich kupnem. Wyglądają na całkiem ok i są w fajnej cenie. Podpowiecie na co zwracać uwagę przy zakupie klocków?
ankaa111
Nowicjusz

Auto: Opel Corsa

25 Lis 2015, 15:54

Chodzi pewnie o stronę Brake Stock, kupilem tam osobiście jakis czas temu ceramiczne klocki Power Stop i musze przyznac, ze sprawdzaja sie znakomicie, szybka reakcja i wytrzymałość! Dobra inwestycja, polecam
mikołaj007
Nowicjusz

Auto: Volkswagen Golf 4

01 Gru 2015, 17:47

ja uważam ze takie sklepy sa spoko, zreszta zawsze jak sie przez neta kupuje to jest taniej no i nie trzeba za tym chodzic, tylko kurier ci przywiezie :) ja akurat sporo kupuję przez allegro i niedawno w sumie odkryłem ze istnieje cos takiego jak narzędzia aukcyjne, np snajper, który jakby za ciebie licytuje i wygrwa aukcje wiec nie trzeba siedziec samemu przed kompem i czekac aż aukcja dobiegnie końca :)
bask
Początkujący

Auto: Opel

10 Gru 2015, 15:27

Ja często kupuje kosmetyki przez sklep internetowy, ewentualnie zamawiam i odbieram osobiście w punkcie sprzedazy
zielonek
Aktywny

Auto: P 206

19 Maj 2016, 22:07

Ja jestem jak najbardziej na tak, bo jest dużo, dużo taniej i tutaj nie ma co dyskutować. Już kilkla razy zamawiałem dla siebie i dla ojca na ring opony i jesteśmy obydwaj zdecydowanie zadowoleni i z ceny i z jakości.
bask
Początkujący

Auto: Opel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...

22 Sie 2016, 14:42

Jeżdżę już dość długo na filtrach, klockach i zawieszeniu Denckermann w swoim Fordzie i mogę tego producenta rekomendować. Dobra jakość, dobra cena.
zalewski90
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 03 1976
Auto: audi A4

24 Sie 2016, 11:01

mamy takie czasy że wszystko można kupić przez internet i to jest dobre, trzeba tylko zwracać uwagę na wiarygodność sprzedawcy
mrgrey
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 04 05 2013
Auto: nie mam

20 Paź 2016, 12:05

ja bardzo często korzystam ze sklepów internetowych
miros
Nowicjusz

Auto: Opel Astra

21 Paź 2016, 13:34

sklepy internetowe są świetne, ale faktycznie trzeba wcześniej zrobić rozeznanie ;)
spychacz
Nowicjusz

Auto: kia ceed

27 Paź 2016, 13:03

Fajna sprawa siedząc w domu możesz znaleźć to Cię interesuje np. jakaś część którą chcesz wymienić i wybrać tam gdzie mają najtaniej :)

Z ciekawostek mogę dodać że hurtownia typu InterCars chyba ma najdroższe części na naszym rynku ostatnio kolega coś kupował na szybko (oczywiście miał rabat) i tak zapłacił prawie o połowę więcej niż kosztowało by go to samo z przesyłką z jednego ze sklepów w necie.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999