21 Lis 2009, 22:22
Jeśli jest się absolutnie pewnym że dana część będzie pasować to sposób kupowania drogą internetową jest dobrym pomysłem ,kupiłem już drogą internetową kilkanaście rzeczy(to nie były części samochodowe) i nikt mnie nie oszukał,zawsze wpłacałem pieniądze przed otrzymaniem rzeczy(przelew bankowy),kupiłem rurę wydechową (kolektorową),kupiłem elektromagnes używany oraz wskaźnik ładowania ale niestety gros części kupuję w sklepie gdyż jeśli jeżdżę samochodem to muszę go naprawić szybko! Bardzo ważną rzeczą w sklepie nieinternetowym jest fachowość sprzedawcy,musi mieć rozeznanie w jakości tanich zamienników,ja trzymam się jednego sklepu ,mam rabaty a sprzedawca radzi mi ,które tanie zamienniki dobrze się spisują,dotąd mnie nie zawiódł,bardzo chwalę sobie części sygnowane przez polskich dystrybutorów,nasi dystrybutorzy dbają o jakość sprzedawanych przez siebie produktów,omijam z daleka chińszczyznę ,zresztą sprzedawca tego dziadostwa nawet nie proponuje! Ostrzega przed nim.Sklepy internetowe?Nie jestem ich przeciwnikiem,mój brat dystrybuuje w ten sposób swoje produkty.