Co sadzicie o magnetyzerach?

31 Gru 2007, 19:38

ja tez bym to olał.może w połaczeniu z poważnie zmodyfikowanym układem paliwowym to by jakiś efekt dało ale narazie nie słyszałem żeby ktoś stosował je i zauważył pozytywne różnice
chicken19
Zaawansowany

07 Sty 2008, 23:42

Ja zakupiłem takie cudo i to do LPG do suzuki vitara miało zredukować spalanie do 18 procent , wydałem 150zł. Miało to dać również trochę kopa.
Zamontowałe to na przewodzie, zapaliłem autko no i w drogę, dokładam gazu i........ nieczuć różnicy :-). Pomyślałem mocy nie dało ale może chociaż spalanie zredujuje. Zawsze robiłem na zbiorniku gazu 400-410 kilometrów. Po zamontowaniu tego pożal się boże cuda zrobiłem 395 i w butli susza. Tak skończyła się moja przygoda z magnetyzerem. Wiecie co to dobra zabawka dla psa jest mój bawił się tym prawie 2 tygodnie, nosił w pysku po całym podwórku. Za te 150 zł mogłem zatankować autko do pełna gazen i jeszcze na pare piwek by zostało, ale cóż przynajmnie pies miał z tego trochę radości. NIE KUPUJ, SZKODA TWOICH PIENIĘDZY!
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

15 Sty 2008, 20:00

tak jak ktoś już wspomniał w tym watku jeżeli by to dawało prawdziwe efekty to firmy produkujące nowe samochody dawno by już to montowały. Wniosek jest prosty szkoda na to kasy :D
Zielin80
Nowicjusz

Miejscowość: jelenia góra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Hyundai i20 z instalacją LPG BRC Sequent 24.11
    Hyundai i20 z instalacją gazową utrzymuje 5-letnią potrójną gwarancję bez limitu kilometrów. Hyundai Motor Poland wprowadził do sprzedaży model i20 z instalacją LPG. Samochód z napędem na gaz dostępny ...