Co sądzicie o Opel Astra 3

21 Mar 2011, 12:16

mam problem z sztbą Jak jade około 80 km .na godzine to mi wieje z szyby .Dodam że szyba zamknięta.Proszę o pomoc.
jakub1000
Nowicjusz

Miejscowość: pruszków

21 Mar 2011, 12:38

Napisz konkretniej - AH to jest ??? z której szyby wieje i w którym miejscu ???
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

31 Mar 2011, 18:43

no mniałem dwukrotnie ten sam problem a mnianowicie wiało z szyby. raz okazało się ze szyba była opuszczona a za drugim razem to w szybie była dziura i jak jechałęm to wiało z szyby. :-) a na powaznie to uszczelki do wymiany pewnie, albo auto walone i cos pekło
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz

14 Paź 2011, 14:52

Bardzo ładny samochód ma coś w sobie dużo osub ma taki samochód i przeważnie sa zadowoleni z tego samochodu ten model ma silniki mocne i takie ktore malo pala jest to dobre auto dla rodziny lub dla jednej osoby !!
kredek2222
Nowicjusz

Auto: BMW M6 507km

16 Lis 2011, 11:42

Fajne auto, nowoczesne, komforotowe, niezawodone, takie auto ciężko znależć, jedyny minus to wysoka cena, ale odrobina sprytu sprawi, że będzie mogli kupic to auto taniej. Ja słyszałem o takiej stronie, gdzie można kupić autko ze zniżką, to naprawdę fajna sprawa, bo umożliwia otrzymanie znizki na auto, za tę kasę można kupic jakieś fajne wyposazenie dodatkowe do auta.
Kondrat
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

24 Lis 2011, 12:17

Astra 3 występuje w różnych wersjach silnikowych, nadwozia z różnym wyposażeniem (od bardzo biednych do całkiem przyzwoitych) itp.
marb
Nowicjusz

Auto: Opel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak poruszać się po kierownicy?
    Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...