Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Luke16 napisał(a):warzywo, już w z jednym Bravo jest lepsze... Korozja go nie lubi
Opel Calibra = Vectra A w innym opakowaniu
Dla mnie Cali była fajna z 10 lat temu
Bravo podoba się do tej pory
Ale i tak najbardziej rozbawiają mnie "tuningowane" calibry z kurkiem od gazu w zderzaku
Tzw. podtlenek LPG
Gaz jest do zapalniczek i kuchenek a nie do "sportowego" samochodu... To tak jak zagazować Bravo HGT.... Nie stać Cię na benzyne to se diesla kup....
artj napisał(a):Tylko jedna uwaga, Ja mam blisko 161KW i350Nm więc Musiał byś przyjechać czymś mocniejszym jak swoim Bravo
Luke16 napisał(a):artj napisał(a):Tylko jedna uwaga, Ja mam blisko 161KW i350Nm więc Musiał byś przyjechać czymś mocniejszym jak swoim Bravo
Bravo 2.0 HGT i po sprawie
Luke16 napisał(a):Mój JTD ma 105 a chłopaszek z BMW 525 się lekko zdziwiłjak go wyprzedziłem o całą długość samochodu
a HGT też nie jednego zdziwiło
który cwaniakował że ma 200KM pod maską
Luke16 napisał(a):Mój JTD ma 105 a chłopaszek z BMW 525 się lekko zdziwiłjak go wyprzedziłem o całą długość samochodu
a HGT też nie jednego zdziwiło
który cwaniakował że ma 200KM pod maską
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL