Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Luke16 napisał(a):artj, albo 2000 albo 2001 nie pamiętam ale na 100% ma 130 KM
115KM miały te nowsze późniejsze silniki... TD ma kopa ale od znacznych obrotów... w JTD obroty się elimują on ma kopa od samego początku... Mam w domu TDI to mam porównanie....
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
(od 1996-2000r.)[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
(od 2000-2002r.)[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
od 2002-2005r.)Luke16 napisał(a):TDI w JTD przyśpieszenie czuć od samego początku i nie ma takiej turbo dziury od samego początku jak to występuje w TDI że dopuki obroty nie dojdą gdzieś tak właśnie
2400 2350 to samochód to straszny muł...
Luke16 napisał(a):2001 rok 130 KM [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
seat toledo 2001 rok 130KM [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
seat leon 2001 rok 130KM [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 2000 rok 130KM
Kilka przykładów ...
Tak ojca golf ma 90KM ale nie wiem czy jeździłeś kiedyś JTD bo byś zmienił zdanie o tym silniczku
Luke16 napisał(a):auto jest jak najbardziej ok... Jeździłem nie jednym TDI i w każdym jest tak samo że turbo załącza się wysoko przy obrotach dopiero i czuć gwałtowne przyśpieszenie ale jak kręce go do 2000 obrotów to wtedy czuję się jakbym jechał samochodem który ma z 50KM ale za to spalanie mam super niskie gdzie jtd zawsze spali o 1l więcej... :/ I wypraszam sobie takie teksty ... OK?? Jechałeś JTD kiedyś wogóle?? U mnie turbo w JTD słychać od samego początku jak delikatnie świszcze od razu po odpaleniu autka.... W TDI tego nie słychać dopiero jak się przygazuje....
To chyba mikrofalówką nagrywane[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL