Witam. Chciałbym kupić samochód za około 5k. Poruszam się głównie po mieście więc jakiś miejski. Czy te polo jest godne uwagi ? Jak tak, to czemu. Jak nie, to dlaczego ?
Moja dziewczyna takim jezdzila i generalnie... jezdzil. Silnik tylko do miasta bo predkosci > 90 to juz byly naddzwiekowe. I najwiekszy problem - jej egzemplarz nie mial wspomagania, takze kazde parkowanie to byl solidny trening rak, poza tym bez wspomagania po prostu ciezko zaparkowac jak jest malo miejsca i atut niewielkich rozmiarow niknie. W ogloszeniu nic o tym nie jest napisane wiec zaczalbym rozmowe od wspomagania wlasnie.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Koncepcyjny uBox - samochód generacji Z Toyota i zespół studentów Uniwersytetu Clemson przedstawili uBox, samochód koncepcyjny zaprojektowany z myślą o młodych właścicielach start-upów. Współpraca uczelni z dużym partnerem biznesowym ...
Oki Tak naprawdę to mój samochód, ale potrzebowałem rad dotyczących jego sprzedarzy. Zaraz pozmieniam w ogłoszeniu, ale wart tej ceny co wystawiłem czy nie bardzo ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.