Co sadzicie o sprzecie z firmy Peiying

09 Wrz 2009, 16:45

tak jak w temacie. kupilibyscie sprzet grający z tej firmy?? a moze juz macie. podzielcie sie informacjami czy warto kupic czy lepiej poszukac czegos innego
mazi88
Początkujący

Miejscowość: Kuźnia

09 Wrz 2009, 21:07

jak cena taki sprzęt lepiej dołóż i kup coś konkretnego :mrgreen: :mrgreen:
.::AGUARES::.
Nowicjusz

Miejscowość: daleko

09 Wrz 2009, 23:25

Sam jestem ciekawy tej firmy bo przymierzam się do zakupu jakiegoś radia do siebie a ta firma ma ciekawe propozycje cenowe i wyposażenie swojego radia...
Podzielcie się opiniami :wink:
Stackhouse
Nowicjusz

Miejscowość: ...

10 Wrz 2009, 09:51

kazdy mowi jaka cena taka jakosc ale nikt nie sprawdzil tego sprzetu?? ja bym chcial jakies wiarygodne i obiektywne opinie osob ktore mialy z tym stycznosc

a moglby ktos pomoc wyszukac jakis sprzet do sluchania w aucie w cenie okolo 350 zlotych
mazi88
Początkujący

Miejscowość: Kuźnia

15 Wrz 2009, 15:37

Nie posiadam takiego 'sprzętu'. Jednak kolega ostatio kupił nowe radio tej firmy. Po miesiacu zepsuł mu się laser i oddał na gwarancję. Niestety nie wiem co wyszło z tej historii dalej.
Jeżeli chodzi o parametry ( moc ,zniekształcenia etc ) to oczywiście są zmyślone - co zresztą nie powinno nikogo dziwić. Jeżeli chodzi o coś taniego do samochodu to chyba najlepszą pozycją jest Blaupunkt - rewelacji nie ma ale za tą cene dysponuje jako taką mocą i jak ktoś nie jest audiofilem to będzie zadowolony. W każdym razie tyczy się to tylko wzmacniaczy ponieważ tylko ze wzmacniaczami mam głownie styczność jeżeli chodzi o różne modele/marki.
adoado0
Nowicjusz

25 Wrz 2009, 22:01

słaba jakość i tyle...ten sprzęt nawet nie jest warty tej niskiej ceny...
marek2684
Nowicjusz

Miejscowość: hrubieszów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto terenowe - początki - wyposażenie na bezdroża
    Jadąc w teren musimy pamiętać, że to nie zwykła przejażdżka z miasta A do miasta B drogą krajową nr X... W związku z tym - również wyposażenie naszego samochodu musimy dostosować do sytuacji w jakich możemy się znaleźć ...

01 Paź 2009, 12:21

Posiadałem 4kanałowy wzmacniacz Peiying i nie mogę nikomu go polecić dałem za niego prawie 400 pln i byłem zadowolony ale zaraz po pierwszym mocnym graniu umilkł oddałem na gwarancje i dostałem drugi ten nie dość że był słabszy to jeszcze strasznie nie stabilny sprzedałem go za 200 bo na prawdę tyle jest wart teraz mam Renegada REN1100 S dałem za niego 469pln i jestem z niego zadowolony.

Pozdrawiam
buleusz
Nowicjusz

Miejscowość: Gdansk

24 Mar 2011, 15:55

A czy czasem Pejang to nie to samo co szwedzka SONDA?
MarekJarek
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

15 Maj 2011, 18:32

mam radyjko tej firmy. Dokładnie py8001. Dałem za nie 300zł. Od pewnego czasu wyświetlacz na zmianę działa i nie działa a czasem miga;/
lucas323f
Nowicjusz

Miejscowość: Wójcin

15 Maj 2011, 22:55

Głośniki mają jeszcze w jako takim stosunku cena/jakość, jeśli przy kupnie już wiesz że nie będziesz wykorzystywać ich pełnej mocy to warto się skusić, niskotonowe jeszcze w miarę przyjemnie mruczą natomiast dwu i trzy - drożne już nie są tak dobre, w dodatku po niedługim czasie potrafi wykruszyć się zawieszenie membrany i jeśli narażone są na kurz to cewka zaczyna trzeć.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

21 Sty 2013, 14:07

Odrobinę odświeżę wątek, przed kupnem radia czytałem między wpisy dotyczące peiyinga na tym forum i nie były zbyt pochlebne, później jednak oglądałem radia w sklepie i model tej firmy mnie przekonał(z pomocą pana ze sklepu :P) Kupiłem PY6330 i jeżdżę z nim codziennie od pół roku. Jestem bardzo zadowolony, nie zawiesił się nigdy, płyty też grają ok. Więc jeśli ktoś szuka to przynajmniej ten model mogę polecić. Może nowsze są lepsze niż dwa- trzy lata temu, nie wiem. W każdym razie nie zniechęcał bym się.
telaviv
Nowicjusz

Auto: Fiat Stilo

27 Sty 2013, 18:42

Witam Wszystkich na forum. Jeżeli chodzi o samą firmę to oczywiście słyszałem,jest dosyć rozpoznawana,jednak sama jakość- no tutaj już opinie są bardzo podzielone. Jeżeli miałbym coś doradzać,to lepiej dołożyć i kupić solidne radio,dobrej i renomowanej firmy. teraz w sklepach internetowych są bardzo fajne promocje.
Basston
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 05 1999
Auto: Aveo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna

12 Mar 2013, 14:10

może... ja w każdym razie nie dokładałem, kupiłem tanio i działa jak należy. Ale jeszcze raz podkreślam - znam tylko ten model, o reszcie ich sprzętu nie wiem nic oprócz tego co mogę przeczytać.
telaviv
Nowicjusz

22 Mar 2013, 17:00

No wiec jak pisze: reszta sprzętu w sensie opinii jest raczej pozytywna,myślę,ze tutaj nie ma się czego obawiać. Nie ukrywajmy,że wiele zależy od tego jaki budżet posiadamy na ten cel.
Basston
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 05 1999
Auto: Aveo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna

04 Kwi 2013, 15:58

ale rozumiem, że mówimy o sytuacji gdy budżet jest dość ograniczony czyli nie o takiej w której możemy dołożyć.
telaviv
Nowicjusz