Co sądzicie o tej Hondzie.

30 Cze 2015, 20:22

Tak jak w temacie, co sądzicie o tej Hondzie ?

[link do oferty na Olx wygasł]

Oglądałem ją dzisiaj, ogólnie jest zadbana, wstawiony gaz sekwencyjny, naprawy przechodziła terminowo, komplet dokumentów itd.
Minusy: przód był lekko uderzony, niestety został naprawiony w zły sposób, szpachla jakby się minimalnie zapadła a lakier lekko pomarszczył ( prawy przód ) jedno małe ognisko korozji na drzwiach, kawałek szpachli na przodzie maski

Reszta tzn dach, tylna klapa, słupki itd zbadane miernikiem lakieru i było ok, myślicie że ta Honda warta jest tych pieniędzy ?
bodzio092
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 11 2011
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Nie mam

16 Lip 2015, 15:23

Stara strasznie za tą cene wolałbym coś nowszego.
licznik
Nowicjusz

Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Ford FC
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

16 Lip 2015, 18:39

Jeżeli chodzi o zakup auta w tym budżecie tym bardziej iż jest to honda - nie kierowałbym się stanem karoserii typu korozja.
Należy sprawdzić elementy konstrukcyjne auta aby było bezpieczne oraz czy samochód jest sprawny technicznie - sprawdzałeś spód auta ? Wycieki, korozja, elementy wymieniane oraz takie które kwalifikują się do wymiany.
Ogólnie auto nie wygląda źle.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy płukanki do silnika rzeczywiście pomagają?
    Temat płukanek do silnika to powód do niekończące się dyskusji. Niektórzy uważają, że użycie płukanki nie tylko nie pomaga, ale może nawet zaszkodzić silnikowi. Inni są fanami płukanek i stosują je jako środek ...
    Elektryczny autobus BYD kursuje w Warszawie
    W pełni elektryczny autobus BYD K9 kursuje już w stolicy. Miejskie Zakłady Autobusowe testują ekologiczny autobus chińskiej firmy BYD (Build Your Dreams) aż do 18 czerwca. Autobus kursuje na linii 222 przebiegającej przez ...