[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] prosze o opinie, wydaje mi sie ze jest jakis haczyk albo poprstu jestem podejzliwy:)Chce do nich zadzwonic i niewiem o co spytac Dzieki z gory
Myślę, że to nie ma znaczenia wielkiego co tam jest nie tak. Ważne że sprzedający wycenia naprawe na jakieś 2000zł I z tym musisz się liczyć, bo nikt ot tak sobie nie obniży wartości auta o 1500-2000zł. Pozdro
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Oldsmobile Cutlass II - zabytkowy samochód, historia i ciekawostki Oldsmobile Cutlass drugiej generacji to samochód klasy średniej produkowany przez amerykańską markę Oldsmobile w latach 1968-1972. Był to popularny model, który wyróżniał się nie tylko wyglądem, ale również ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.