ALe to chyba można z nimi konsultować co i jak gdzie będą instalować, zresztą sam mam instalację i reduktor jest w dobrym miejscu i nic dziwnego nie ma
tak czytając wczesniejsze wpisy dochodzę do wniosku że niema co rozkminiać fora o lpg, bo tak czy siak to jest loteria jak pierwszy raz idziemy do jakiegoś warsztatu - najlepiej na włąsną rękę podzwonić podpytać się i porównywać gdzie dają najwięcej za jak najmniej... a tak serio to jak czytam o tej zavoli to wydaję się być spoko poczytałem trochę suchych faktów technicznych i instalacja ta posiada kilka ciekawych rozwiązań technicznych ( jak np. fukncje fsr (dotryskiwanie małej dawki benzyny podczas jazdy na gazie) ,
Najgorzej, jak ktoś się naczyta for i póżniej leci do warsztatu z informacją, że on chce tak i nie inaczej. Mówi komuś, jak ma biznes prowadzić. Wiadomo, że unika się lujów-nie-gaziarzy, ale nie dajmy się zwariować. Montażysta bierze odpowiedzialność, niech więc ostateczny głos należy do niego.
Pół biedy jak sie naczyta i potem będzie gadał, gorzej jak się naczyta i zacznie na własną rękę rzeźbić, a potem naprawiaj po takim - wyrazu współczucia dla warsztatów a wracając do tematu (i oddając pracę fachowcom ) to moge polecić montaż zavoli w Energy gaz polska całkiem profesjonalnie do tego podchodzą i dobrze montują
Duże Toyoty w małej skali, ciekawe modele RC Jak zostać mistrzem Polski w rajdach terenowych? Najlepiej zacząć od Toyota Adventure Rally Mistrzostw Polski Modeli RC w Rajdach Terenowych. Okazuje się, że każdy może mieć dakarowego potwora w stylu Hiluxa, którym ...
Połączenie funkcjonalności z luksusem i osiągami - Avant Samochody o funkcjonalnym charakterze wcale nie muszą być pozbawione emocji. Co więcej, mogą łączyć w sobie nie tylko wygodne i praktyczne nadwozie typu kombi, ale także nowoczesną technologię, luksus i komfort, które ...
eh, a wy dalej o tym Zavoli i jeszcze Energy gaz polska - nie męczcie juz tematu - bo to naprawde juz stuczne popmpowanie - żadna nowość. zwykły sterownik. Lepiej i tak zamontować coś polskiego i na pewno nie w egp. widziałem nie jeden ich niechlujny montaz.
Sterownik nawet spoko, osprzęt w sumie też daje radę - ogólnie ja bym nie narzekał co do miejsc w których można instalować - osprzęt wszędzie i tak jest taki sam kwestia niewielkich różnic cenowych kwestia tylko doświadczenia i ilość założonych zestawów...
Ja sam za Zavoli nie przepadam więc nie chce się rozpisywać ale jak dla mnie szkoda wydawać kasy lepiej wybierz polskich producentów typu stag, agc, kme itd.
wiadomo że są gusta i guściki, ogolnie nie ma co hejterzyć od wielu użytkowników różnych marek słyszałem dużo pozytywnych opini na temat zavoli także...
a ja sprawdziłem i nie ma tez problemu z zavoli pod względem napraw jest bardzo popularny i w wielu miejscach wrazie usterki mogą go naprawić oraz założyć.
dokładnie zavoli w sumie nie ejst jakąś niewiadomo jaką nowością co w sumie chyba wpływ ana jego korzyść jako sprawdzony produkt, jeden z wielu jedna z bardziej popularnych instalacji gazowych jak dobrze założona to działa bardzo dobrze bez żadnych problemów !
z jednej strony - kto pyta nie błądzi z drugiej zaś kto pyta za dużo może oberwać tak jak było już wczesniej powiedziane Zavoli samo w sobie jest dobrym wyborem odnośnie instalacji lpg - tlyko bardzo ważne a by było profesjonalnie zamontowane!!!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.