Witam. Wracam dziś z pracy nie zauważyłem i najechałem zlodzoną bryłę śniegu przed domem widzę że w dolnej lewej części zderzaka nie mam czarnej kratki za którą znajduję się coś takiego, co to jest ????
Mi to też wygląda na zewnętrzny czujnik temperatury otoczenia tak jak napisał [email widoczny po zalogowaniu] /> Załóż tą kratkę jak wypadła no chyba że się połamała. Co do tego czujnika to widać ze już ktoś co tam przy nim majstrował bo trzyma się na opaskach zaciskowych.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Opel Mokka otrzymał pięć gwiazdek w testach Euro NCAP Niezależna organizacja konsumencka Euro NCAP (Europejski Program Oceny Nowego Pojazdu) przyznała kompaktowemu SUV-owi Mokka pięć gwiazdek. A zatem kolejne auto wyprodukowane przez Opla otrzymało od Euro NCAP najwyższą ocenę. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.