Hej, możecie pomóc mi rozpoznać 3 samochody z załączonego zdjęcia:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Coś mi świta o jakimś starym brytyjski jagurze - ten w biały ale nie jestem pewien a chciałbym znać dokładnie model. Najbardziej zależy mi na rozpoznaniu tego brązowego - co to może być za wóz?
wszystkie 3? Ten brązowy mnie najbardziej ciekawił... w każdym razie dziękuję za pomoc zaraz sobie obejrzę takie datsuny;)
EDIT:
Faktycznie Datsuny. Szkoda że tak trudno dostać je w Polsce - zastanawiam się nad kupnem jakiegoś zabytkowego raczej taniego auta - czy można dostać coś rzadziej spotykanego u nas niż opel kadett, wartburg, polones czy garbus, a w podobnej cenie? Może jakieś audi? Zależy mi na kształcie auta coupe podobnym do takiego Datsuna (u nas to najbliżej chyba do niego ma kadett:P)
A tak w ogóle to chciałbym zabytkowe auto to jeżdżenia podczas studiów - miałem już fiata pande, vw polo i honde civic ale teraz myślę o czymś bardziej klimatyczny:P
Mazda CX-5 samochodem roku w Japonii Mazda CX-5 otrzymała tytuł Samochód Roku 2012-2013 w Japonii. 29 listopada br. Japoński Komitet Samochodu Roku ogłosił wyniki głosowania. CX-5 to pierwszy model Mazdy wyposażony w pełną gamę technologii SKYACTIV, w ...
"Yellow boxy" na drogach - co to takiego? W Szczecinie pojawiły się tzw. "Yellow boxy" mają one na celu poprawę przepustowości ruchu w godzinach szczytu. U nas projekt pilotażowy ma pokazać czy takie rozwiązanie sprawdza się. Jeżeli okaże się że tak, a ...
Jeżeli szukasz takiego auta, to ciekawy jest jeszcze Opel Rokord z lat 69-72 w wersji coupe (pisaliśmy o nim na forum), lub kultowy Taunus w wersji 2d czy Opel Manta. Osobiście poszukałbym także Porsche 924 - super auto z dostępnymi częściami (VW) za w miarę rozsądne pieniądze i w zasadzie dostępne. Z Fordami problem jest taki, że wiele z nich w latach 90tych podlegało agrotuningowi a potem przy jakiejkolwiek awarii były wrzucane w trawę z zapomniane. Tak naprawdę bardzo mało dzisiaj jest samochodów z tych lat o takim klimacie, które nadają się do jeżdżenia. A te które są kosztują majątek.
Oczywiście, że to Datsun 240Z, nie ma to jak stare dobre bryczki. Też podoba mi się kształt tego samochodu. Sam kiedyś miałem Forda Caprii więc podobne klimaty. A tu link do tego samochodu. Datsun 240Z
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.